Stockholm

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra

Vi söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent med erfarenhet av leverantörsreskontra. Uppdraget startar omgående och pågår under ca 4-6 månader. I rollen kommer du arbeta med hela processen inom leverantörsreskontra samt stötta teamet med bland annat utredningsarbete, gruppen består idag av 10 personer.

Driven ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till internationellt konsultföretag

Vi söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent med erfarenhet av leverantörsreskontra. Uppdraget startar omgående och pågår under ca 4-6 månader. I rollen kommer du arbeta med hela processen inom leverantörsreskontra samt stötta teamet med bland annat utredningsarbete, gruppen består idag av 10 personer.

Arbetsuppgifter

·        Ankomstregistrering

·        Kontering

·        Utredningsarbete

·        Analys

·        Attestflöde

·        Arbete i systemet

·        Förekommande ad hoc-uppgifter

Kvalifikationer och erfarenheter

Vi söker dig som har 2-4 års erfarenhet av liknande arbete sen tidigare och känner dig trygg i din roll som ekonomiassistent. Du ska tidigare ha arbetat på ett större bolag i ett workflow system med stora transaktioner.

Som person är du lugn, noggrann och strukturerad samt sprider en god stämning kring dig. Du trivs med ett högt tempo och gillar att få saker gjort. Du är snabblärd och kan snabbt anpassa dig till nya miljöer och uppgifter, samt att du har ett strukturerat arbetssätt. Bolaget har nyligen bytt affärssystem och därmed förekommer en del utredningsarbete.

Placering: Centrala Stockholm

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Sök idag!

Har du frågor om rollen kontakta Iren Sayar Iren.sayar@wise eller Shadi Mårtensson Shadi.Martensson@wise.se . För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka!

Ansök nu!

tjänstepension

Så går det till

Vår process

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb