HR-administratör med kommunikationsintresse

Göteborg Konsultuppdrag

Just nu söker vi för kunds räkning en erfaren HR-administratör med god Excelvana och intresse för kommunikation. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med chans till överrekrytering. Uppdraget är på heltid och önskad start är omgående.

Sök rollen Senast 19 oktober, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Ditt uppdrag
Tjänsten innefattar dels sedvanlig HR-administration och dels kommunikationsarbete. Du kommer att tillhöra HR-teamet och i HR-arbetet ingår arbetsuppgifter såsom stöd vid rekryteringar – allt från annonsskrivning till urval, telefonintervjuer och referenstagning. Det kommer även vara annat administrativt stöd i form av statistikframtagning och koordinering av utbildningar. Inom kommunikationsområdet kommer du stötta organisationen med framtagning av nyheter för intranätet, uppdatering av websidan och arbete med Employer Branding.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen är det önskvärt att du har minst 1 års erfarenhet från en HR-avdelning eller har jobbat i en annan administrativ roll. Du har troligtvis en utbildning från personalvetarprogrammet och är en duktig kommunikatör. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har goda kunskaper i Office-paketet, främst Excel. I rollen som HR-administratör får du möjlighet att arbeta tillsammans med erfarna och kompetenta medarbetare inom HR och utvecklas i en global verksamhet.

Bli en del av Wise Professionals
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss som är ansvariga för processen: Ellinor Dahlqvist (ellinor.dahlqvist@wise.se) eller Anette Hartlin (anette.hartlin@wise.se)

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sök rollen Senast 19 oktober, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Ellinor-Dahlqvist

Ellinor Dahlqvist

Talent Aquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 19 oktober, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Marketing Manager till Perimed

Vi söker dig som vill vara med att bygga upp vår digitala närvaro globalt. Vi är ett traditionellt medtechbolag som behöver din hjälp med skapa en modern och träffsäker digital kommunikationsplattform . Har du ett starkt intresse för teknik och medtech och ser du kopplingen mellan marknadsföring och försäljning som tydlig och självklar? Då är det kanske dig vi söker till rollen som Marketing Manager till vårt kontor i Järfälla!

Stockholm Sista ansökningsdag: 31 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Assistent till Kilpatrick Townsend

Nu söker vi en driven och engagerad assistent som vill arbeta i en internationell miljö. Kilpatrick Townsend erbjuder en dynamisk och händelserik arbetsplats där tempot stundtals är högt.
Låter det som något för dig?

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Technical Service Coordinator

We are looking for three Technical Service Coordinators to one of our reputable customers in environmental technology. You will be a part of an exciting industry where the company is one of the leading players. The start of the assignment is in October and will last at least six months, with a chance of extension. This is a consulting assignment through Wise Professionals.

Göteborg Sista ansökningsdag: 30 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök