Stockholm

Webbredaktör med känsla för färg och form

Är du en självgående webbredaktör som har erfarenhet inom grafisk formgivning? Är du samhällsintresserad och har kreativ energi? Då kan du vara rätt person för KK-Stiftelsen, som just nu gör en kommunikativ förflyttning!

Om rollen

Som webbredaktör på KK-stiftelsen får du arbeta tillsammans med hela vårt kansli och särskilt nära kommunikationsansvarig. Hos oss får du vara med i en utvecklingsfas där vi just nu gör en kommunikativ förflyttning. I det arbetet ingår bland annat utveckling av vår webbplats och digitalisering/modernisering av vår grafiska profil. Du blir en viktig spelare i att tillsammans med oss ta detta till nästa nivå, och bidra både till satta kommunikationsmål och verksamhetsmål.

Exempel på arbetsuppgifter:

·      Webbredaktör med ansvar för utveckling av webbplatsen kks.se

·      Implementering av vår uppdaterade grafiska profil

·      Formgivning, bildhantering samt framtagande av rörligt material

·      Medverka i arbetet med att utveckla kommunikationen i våra digitala kanaler

·      Framtagande och utskick av nyhetsbrev och inbjudningar till event

·      Skriva och redigera texter

·      Göra presentationer i Powerpoint

Om dig

För att trivas i rollen bör du vara ansvarstagande, arbeta på ett strukturerat sätt och ha en positiv inställning. Vi hoppas också att du är nytänkande, ser möjligheter och har förmåga att agera och driva ditt arbete framåt. Du är en flexibel person som trivs lika bra att arbeta självständigt som i team. Du ser möjligheter och har förmågan att bolla och förankra idéer med organisationen för att uppnå bästa resultat.

Erfarenhet av/goda kunskaper i

·      Adobe CS och MS Office

·      Produktion av rörligt material, infografik och trycksaker

·      WordPress

·      Google Analytics

·      SEO

·      Sociala medier

·      Bearbetning av text och/eller redaktionellt arbete

·      Goda kunskaper i svenska och engelska

Utbildning
Relevant högskoleutbildning alternativt eftergymnasial utbildning från tex Berghs eller motsvarande.

Meriterande

·      Erfarenhet av arbete med att tillgänglighetsanpassa för webb

·      Erfarenhet av olika plattformar för nyhetsbrev

·      Erfarenhet av arbete med event

·      Nyfiken på och arbetserfarenhet inom området forskning och högre utbildning

·      Högskoleutbildning

Om KK-stiftelsen

Stiftelsen för kunskap- och kompetensutveckling, KK-stiftelsen är en forskningsstiftelse som bidrar med finansiering av forskning och kompetensutveckling vid Sveriges högskolor och nya universitet. Projekten vi finansierar vid lärosätena sker alltid i samverkan med näringslivet. Vårt övergripande uppdrag är att stärka svensk konkurrenskraft, och vi vet att samproducerade projekt mellan akademi och näringsliv skapar står stor nytta för bägge parter såväl som för samhället.

Vi har vårt kontor i Stockholm där vi sitter i ett öppet landskap med utsikt över Kungsträdgården. Vi är en liten organisation med 14 anställda. Vi är en sammansvetsad grupp som jobbar mycket i team och har roligt på jobbet.

Låter det intressant?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM / Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser gärna att du bifogar ett kort personligt brev där du berättar varför du söker rollen och hur du tror att din erfarenhet skulle kunna bidra i Stiftelsens verksamhet.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsulter Malin Myhrman på mm@kimm.se eller Maggie Klingenstierna på maggie.klingenstierna@kimm.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner

  • Friskvård
  • Förtroendearbetstid
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

tjänstepension

Så går det till

Vår process

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb