Lönechef med systemintresse

Göteborg Rekrytering

Är du en utvecklingsorienterad person som brinner för löneområdet och har god vana av att driva förändringsprocesser?

Sök rollen Senast 26 september, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förtroendearbetstid
  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Attendo är Nordens ledande vård och omsorgsföretag och har verksamhet inom tre delar: äldreomsorg, omsorg till funktionshindrade och individ och familjeomsorg. Vi har ca 14 000 medarbetare som varje dag tar hand om våra brukare. 

Vi söker nu dig som vill vara med och fortsätta utveckla vår centrala löneavdelning på Attendo. Du skall ha en strävan för att jobba med förbättringsarbeten i våra processer i syfte att nå högre kvalitet och effektivitet samt att ständigt arbeta för att ligga långt framme i digitala stödet till löneavdelningen och verksamheten.

Ansvaret omfattar att tillhandahålla statistik och rapporter samt uppföljning av lönekostnader och personalekonomi. Du kommer också att spela en central roll i ett kommande projekt kring implementering av ett nytt lönesystem. Du kommer att leda ett team på ca 14 medarbetare och rapporterar till Administrativ chef. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Krokslätts Fabriker i Mölndal.

Tjänsten innebär även att du kommer ha en roll som biträdande Administrativ chef, vilket innebär arbete mot en grupp med specialister (systemförvaltare, projektledare, leancoach).

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Hantera personalfrågor inom lönegruppen, leda gruppmöten, hålla utvecklings- och lönesamtal etc.
  • Leda arbetet i lönegruppen och vara ytterst ansvarig för teamet och lönefunktionen.
  • Ansvarig för budget, ekonomi och affärsplan.
  • Övergripande informationsansvarig.
  • Organisera, utveckla och utvärdera driften inom lönegruppen.

Kvalifikationer:

Som ledare har du förmågan att inspirera och engagera andra, du arbetar med dina medarbetare på ett coachande sätt i syfte att driva avdelningens arbete framåt. Du drivs av att arbeta med förbättringar och utveckling samt har ett stort intresse av att samarbeta med verksamheten för att uppnå gemensamma resultat.

Du är även ansvarstagande och du arbetar på ett systematiskt, metodiskt och förtroendeingivande sätt. Du har både intresse och förståelse för affären och trivs i en roll där du får ta egna initiativ, aktivt söka information och föreslå lösningar på problem.

Du har ett stort intresse för system och hur de kan stödja de administrativa processerna och är drivande i digitalt framåtsträvande. Det är meriterande om du har erfarenhet av implementering av nya system och digitalisering.

Vidare är du kommunikativ och förmedlar information på ett tydligt och nyanserat sätt.

För att klara de krav som tjänsten ställer har du minst två års dokumenterad arbetslivserfarenhet av personalansvar och har en god förståelse för hela löneprocessen, även dess ekonomiska påverkan.

Vi ser gärna att du som söker denna tjänst har relevant akademisk utbildning, gärna från ekonomi. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder

Vi lägger stort fokus på personlig utveckling och erbjuder goda möjligheter att gå utbildningar och seminarium som matchar ditt intresseområde och utvecklingsplan. VI har en mycket uppskattad och inkluderande kultur som du kommer trivas i.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny-Ann Löfgren, 0760-00 18 16. Vi hoppas att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 26 september. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Sök rollen Senast 26 september, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Jenny-Ann Löfgren

Jenny-Ann Löfgren

Senior rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 26 september, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

HR-Chef till HSB Malmö

Trivs du i en organisation med stort hjärta och engagemang och i en roll där du verkligen får vara med och påverka? Nu letar vi efter HSB Malmös nya HR-Chef. Det här är rollen för dig som har en bred erfarenhet av ledarskap och HR-arbete, som söker en varierad och utmanande tjänst och som brinner för att skapa goda relationer.

Skåne Sista ansökningsdag: 6 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Copywriter & Lead Communication till RevolutionRace

Vi är ett av Sveriges snabbast växande e-handelsbolag, där vi idag säljer outdoorkläder i 30 länder. Nu söker vi en Copywriter & Lead Communication som tar ägandeskap för vår skriftliga kommunikation och ansvarar för att skapa förstklassigt innehåll till alla våra kanaler. Har du minst tre års erfarenhet av att producera text till digitala plattformar och har ett brinnande intresse för outdooraktiviteter hoppas vi kunna fånga ditt intresse.

Borås Sista ansökningsdag: 9 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Office Manager till Epidemic Sound

Har du erfarenhet av Office Management eller eventplanering och vill vara på en rolig arbetsplats där det händer mycket? Här erbjuds möjligheten att vara en del av en växande och spännande startup-miljö som med stora visioner utmanar musikindustrin!

Stockholm Sista ansökningsdag: 10 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Vi söker nu en webbredaktör till ett konsultuppdrag på Dahl!

Till Dahl Sverige AB söker vi en engagerad och drivande webbredaktör. Fokus i rollen kommer vara att se till att Dahls webbplatser hålls levande och uppdaterad med relevant och engagerande content. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals. Uppdraget har omgående start och beräknas pågå i 12 månader med chans till förlängning.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 september, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Lönespecialist till Octapharma

Octapharma är ett svenskt, familjeägt företag och en av världens största aktörer på den internationella marknaden för proteinbaserade läkemedel. Utifrån humanproteiner som utvinns ur humanplasma och humana cellinjer utvecklar och tillverkar vi läkemedel som räddar liv.
Sedan starten 1983 har vi investerat för att förändra människors liv. Vårt fokus ligger alltid på att leva upp till det förtroende läkare och patienter över hela världen givit oss.

Stockholm Sista ansökningsdag: 16 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök