HR CHEF till Peab Anläggning AB, Sundsvall

Sundsvall Rekrytering

Nu har du chansen att få arbeta brett inom hela HR-området och möjligheterna till egna initiativ är stora!

Sök rollen Senast 28 september, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förmånsbil
  • Förtroendearbetstid
  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Peab är ett av de största bygg- och anläggningsföretagen i Sverige och för oss innebär anläggning att bygga väl fungerande och hållbara samhällen. Infrastruktur knyter samman människor och anläggningsprojekt skapar dessutom nya jobb. Det går väldigt bra för oss med många projekt i order och goda framtidsutsikter. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Vill du vara med och bygga ett hållbart samhälle med oss?

I rollen som HR-chef hos oss blir du en viktig nyckelperson som tillsammans med fem HR-partners och en HR-administratör kommer att stötta regionens verksamhet genom ett drivande, samordnande och utvecklande förhållningssätt. 

Dina ansvarsområden är: 

·      Personal- och chefsförsörjning 

·      Rekrytering – attrahera och introducera 

·      Kompetensutveckling 

·      Mångfalds- och jämställdhetsarbete 

·      Arbetsrätt och kollektivavtalsfrågor, samt facklig samverkan 

·      Lönebildning och förmåner 

·      Medverkan i affärsplaneringsarbetet 

·      Leda utvecklings- och förändringsarbete inom personalområdet 

·      Företagshälsovård, rehab och psykosocial arbetsmiljö 

·      Pensioner och försäkringar   

·      Omställning samt avveckling 

Du sitter med i regionens ledningsgrupp och rapporterar direkt till regionchefen. Din bas blir kontoret i Sundsvall, resor kommer ingå i rollen eftersom du stöttar hela region nord. 

Vem är du 
Vi söker dig som brinner för HR-frågor och som alltid ger ditt yttersta för att få medarbetarna att trivas och utvecklas tillsammans med organisationen. Du har en akademisk utbildning inom personalområdet eller motsvarande erfarenheter. Du har flera års erfarenhet av kvalificerat och brett HR-arbete i en ledande befattning. Det är meriterande om du har arbetat med utveckling inom områdena strategisk kompetensförsörjning, rekrytering och attrahera.

Vidare är du en person som sätter upp höga mål och jobbar hårt och uthålligt för att nå dem. Därutöver förstår du strategier och prioriteringar inom verksamheten och tillämpar denna kunskap för att uppnå bolagets mål på bästa sätt. Du samverkar även gärna med dina kollegor genom att främja och utveckla deras idéer. Dessutom motiveras du av att initiera aktiviteter och projekt och tar gärna initiativ och agerar när andra tvekar. Känner du igen dig? Då finns goda förutsättningar för att vi ska trivas tillsammans.  

Varför vill du arbeta hos oss 
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden: jordnära, utvecklande, personliga samt pålitliga, eftersom de är grundläggande för det vi gör. Om du delar dessa kan vi erbjuda delaktighet i vårt spännande arbete, goda utvecklingsmöjligheter och ett brett utbud av förmåner. Vi befinner oss i ett expansivt läge där vi ser möjligheter att få fortsätta arbeta med regionens mest intressanta projekt framöver.  

Intresserad? 
I den här rekryteringen samarbetar Peab med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare; Karin Rose (karin.rose@wise.se) eller Hanna Nörgaard (hanna.norgaard@wise.se). Annonsen kommer att ligga ute till och med den 29 september 2019 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mejl. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Om företaget 
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Sök rollen Senast 28 september, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Peab Anläggning AB

Södra Järnvägsgatan 37, Sundsvall

Kontakta mig för mer information

Hanna Nörgaard

Hanna Nörgaard

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 28 september, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

HR-Chef till HSB Malmö

Trivs du i en organisation med stort hjärta och engagemang och i en roll där du verkligen får vara med och påverka? Nu letar vi efter HSB Malmös nya HR-Chef. Det här är rollen för dig som har en bred erfarenhet av ledarskap och HR-arbete, som söker en varierad och utmanande tjänst och som brinner för att skapa goda relationer.

Skåne Sista ansökningsdag: 6 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Copywriter & Lead Communication till RevolutionRace

Vi är ett av Sveriges snabbast växande e-handelsbolag, där vi idag säljer outdoorkläder i 30 länder. Nu söker vi en Copywriter & Lead Communication som tar ägandeskap för vår skriftliga kommunikation och ansvarar för att skapa förstklassigt innehåll till alla våra kanaler. Har du minst tre års erfarenhet av att producera text till digitala plattformar och har ett brinnande intresse för outdooraktiviteter hoppas vi kunna fånga ditt intresse.

Borås Sista ansökningsdag: 9 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Office Manager till Epidemic Sound

Har du erfarenhet av Office Management eller eventplanering och vill vara på en rolig arbetsplats där det händer mycket? Här erbjuds möjligheten att vara en del av en växande och spännande startup-miljö som med stora visioner utmanar musikindustrin!

Stockholm Sista ansökningsdag: 10 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Vi söker nu en webbredaktör till ett konsultuppdrag på Dahl!

Till Dahl Sverige AB söker vi en engagerad och drivande webbredaktör. Fokus i rollen kommer vara att se till att Dahls webbplatser hålls levande och uppdaterad med relevant och engagerande content. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals. Uppdraget har omgående start och beräknas pågå i 12 månader med chans till förlängning.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 september, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Lönespecialist till Octapharma

Octapharma är ett svenskt, familjeägt företag och en av världens största aktörer på den internationella marknaden för proteinbaserade läkemedel. Utifrån humanproteiner som utvinns ur humanplasma och humana cellinjer utvecklar och tillverkar vi läkemedel som räddar liv.
Sedan starten 1983 har vi investerat för att förändra människors liv. Vårt fokus ligger alltid på att leva upp till det förtroende läkare och patienter över hela världen givit oss.

Stockholm Sista ansökningsdag: 16 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök