TFIP söker en rekryterare

Göteborg Rekrytering

Vi expanderar med rasande fart och vi söker nu efter en person som tycker att hantverket kring rekrytering och Employer Branding är det roligaste som finns! Vi hoppas att du vill vara med och utmana vår bransch i både jämställdhetsfrågor och i utvecklingen kring digitaliseringen. Vill du komma in och göra skillnad, då kanske du är vår nästa matchning!

Sök rollen Senast 1 oktober, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Förtroendearbetstid
 • Friskvård
 • Privat sjukförsäkring

Vad får du göra hos oss?

Som rekryterare hos oss får du ansvara för en av våra absolut viktigaste uppgifter – att attrahera fler ingenjörer att bli en del av Team TFIP! Vi behöver rekrytera många fler och söker dig som vill hjälpa oss att lyckas med detta. Som rekryterare hos oss får du huvudansvaret för hela rekryteringsprocessen. Du kommer få utarbeta rutiner, arbetssätt och mallar samt hjälpa oss andra att bli riktigt vassa på hantverket. Vi värdesätter detta arbete och inser att en lyckad rekryteringsprocess är viktigt för vår överlevnad. Hos oss får du ta ansvar från början till slut, från att samla information, annonsutformning, intervjuer, återkoppling till kandidaterna samt onboardingprocessen, där du har huvudansvaret i att säkerställa att nyanställda välkomnas och introduceras enligt konstens alla regler på TFIP.

Vi hoppas att du dessutom vill vara del i att utveckla vår rekryteringsstrategi och har en skarp blick framåt. Du är en viktig del i vårt arbete kring Employer Branding, det är något vi brinner för och det tänker vi att du också gör! Hos oss är marknadsföring, kommunikation och Employer Branding samma sak, och vi arbetar tillsammans för att visa vilka vi är och locka de som vill vara en del av vår resa. Du ansvarar för annonsering både via våra kanaler men också på mer kreativa sätt, vi ser gärna att du är nytänkande i hur vi ska hitta kandidater och väcka intresse för våra tjänster.

I rollen ingår också att ansvara för de arbetsmarknadsmässor vi deltar i, du äger processen från anmälan till uppföljning av intressanta kandidater. Då vi arbetar mycket mot studenter ser vi gärna att du är kreativ runt hur vi kan locka unga genom trainee-program, ex-jobb och att synas på relevanta utbildningar.

Vem hoppas vi att du är som person?

Vi tror att du är innovativ och hittar på smarta lösningar för att hitta nya talanger. Du är öppen, orädd och gillar att arbeta i en miljö som ständigt förändras. Du arbetar fokuserat för att uppnå resultat och trivs med att ha eget ansvar för att strukturera ditt arbete. Du driver dina processer framåt, och du tycker om att slutföra arbetsuppgifter. Du är en problemlösare, eftersom det är det rekryterare gör hela dagarna! Du kommer ställas inför situationer som kräver att du agerar både snabbt och effektivt så att din tid läggs på rätt saker. Vi tror att du är social och bidrar med bra energi till teamet du arbetar med. Du tycker om att ta nya kontakter och är en fena på att utvidga vårt nätverk.

Vad behöver du ha med dig för att matcha?

 • Då du ska ta fram underlag och annonser ser vi att du är riktigt vass på att uttrycka dig i skrift, och det är en fördel om du tycker om att formulera texter som är tilltalande för målgruppen. Du ska också kunna uttrycka dig väl och vara kommunikativ i det svenska språket.
 • Några års erfarenhet från att ha arbetat med en hel rekryteringsprocess, från idé och rollutformning till signering och firande av lyckad rekrytering. Du har också snuddat vid Employer Branding och har en uppfattning kring hur man kan jobba här, så att vi kan ta oss till nästa steg.
 • Du behöver tycka det är kul med resor då du löpande kommer att få resa till Falun och Stockholm där våra andra kontor ligger samt till alla de arbetsmarknadsmässor som du tycker vi ska finnas på. I din roll ansvarar du för rekryteringarna nationellt.

Det här ser vi som en bonus:

 • Det är en merit om du har några års erfarenhet inom rekrytering av tekniska tjänster och förstår de olika tekniska rollerna.
 • Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning.
 • Erfarenhet från testverktyget Thomas international.
 • Körkort.
 • Kunnig inom Office 365.
 • Tidigare arbetat med rekryteringssystemet Reachme.

Din närmsta chef är marknads- och kommunikationsansvarig och du kommer vara en del av verksamhetsstödet som arbetar med allt från administration till IT. Vi är en grupp som arbetar tajt trots olika arbetsuppgifter. Vi växer mycket som företag, så för rätt person finns möjlighet att utvecklas och ta på sig nya arbetsuppgifter.

Lite mer om oss på TFIP:

TFIP är en komplett projekteringskonsult som arbetar med några av Sveriges största infrastrukturprojekt.

Vi har kompetens inom flera olika teknikdiscipliner vilket gör att vi skapar tekniska helhetslösningar där samverkan mellan de olika disciplinerna gör oss framgångsrika. TFIP är ledande när det kommer till att arbeta med moderna verktyg och programvaror, vilket gör oss till en attraktiv partner och arbetsgivare. 

För att möta framtidens behov skapar TFIP moderna lösningar där fokus ligger på cirkulär ekonomi, långsiktighet, hållbarhet och miljö.

Nyfiken?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor kring tjänsten får du gärna kontakta rekryteringskonsult Jenny-Ann Löfgren, 0760-00 18 16. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 1 oktober 2019. För att veta om du är rätt person innehåller våra processer både tester och intervjuer. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men ser fram emot att få din ansökan via länken.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 1 oktober, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Jenny-Ann Löfgren

Jenny-Ann Löfgren

Senior rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 1 oktober, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

HR-Chef till HSB Malmö

Trivs du i en organisation med stort hjärta och engagemang och i en roll där du verkligen får vara med och påverka? Nu letar vi efter HSB Malmös nya HR-Chef. Det här är rollen för dig som har en bred erfarenhet av ledarskap och HR-arbete, som söker en varierad och utmanande tjänst och som brinner för att skapa goda relationer.

Skåne Sista ansökningsdag: 6 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Copywriter & Lead Communication till RevolutionRace

Vi är ett av Sveriges snabbast växande e-handelsbolag, där vi idag säljer outdoorkläder i 30 länder. Nu söker vi en Copywriter & Lead Communication som tar ägandeskap för vår skriftliga kommunikation och ansvarar för att skapa förstklassigt innehåll till alla våra kanaler. Har du minst tre års erfarenhet av att producera text till digitala plattformar och har ett brinnande intresse för outdooraktiviteter hoppas vi kunna fånga ditt intresse.

Borås Sista ansökningsdag: 9 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Office Manager till Epidemic Sound

Har du erfarenhet av Office Management eller eventplanering och vill vara på en rolig arbetsplats där det händer mycket? Här erbjuds möjligheten att vara en del av en växande och spännande startup-miljö som med stora visioner utmanar musikindustrin!

Stockholm Sista ansökningsdag: 10 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Vi söker nu en webbredaktör till ett konsultuppdrag på Dahl!

Till Dahl Sverige AB söker vi en engagerad och drivande webbredaktör. Fokus i rollen kommer vara att se till att Dahls webbplatser hålls levande och uppdaterad med relevant och engagerande content. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals. Uppdraget har omgående start och beräknas pågå i 12 månader med chans till förlängning.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 september, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Lönespecialist till Octapharma

Octapharma är ett svenskt, familjeägt företag och en av världens största aktörer på den internationella marknaden för proteinbaserade läkemedel. Utifrån humanproteiner som utvinns ur humanplasma och humana cellinjer utvecklar och tillverkar vi läkemedel som räddar liv.
Sedan starten 1983 har vi investerat för att förändra människors liv. Vårt fokus ligger alltid på att leva upp till det förtroende läkare och patienter över hela världen givit oss.

Stockholm Sista ansökningsdag: 16 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök