Skåne

CRM koordinator till Öresundskraft!

Vår kund Öresundskraft har påbörjat en resa där de går mer och mer mot digital och differentierad kommunikation längs hela kundlivscykeln och baserat på deras budskap från kund- och beteendedata. Målen är tydliga gällande kundnöjdhet, digital konvertering och kanalförflyttning samt att effektivisera och automatisera det egna arbetet.

I rollen som CRM Koordinator kommer du stötta två seniora CX och lojalitetsansvariga inom både B2C och B2B. Du kommer jobba marknadsorienterat med stort fokus på kommunikation och kundrelationer. Du kommer att ingå i Marknadsteamet för affärsområdet Sälj & Marknad och jobba tätt tillsammans med CX & Lojalitets-ansvarig B2C och CX & Lojalitetsansvarig B2B samt även med Webbstrateg, Marknadsprojektledare och CRM-system-ansvarig. Du kommer utgå från huvudkontoret i Helsingborg där Öresundskraft anpassat sig till en Hybrid arbetsmiljö, du är på plats på kontoret cirka hälften av tiden. Uppdragets längd är cirka 6 månader.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Att starta fler MA-flöden (triggerbaserad kommunikation) till både B2C- och B2B-kunder med hjälp av den data vi redan har, samt hitta sätt att följa upp effekt av kommunikation. Detta innebär att bygga enklare flöden i vårt MA-system (SalesManago alt använda LimeNewsletter vid behov)
 • Hjälpa till att analysera/bearbeta data vi har (främst i Lime) och hitta nya triggers
 • Sätta upp nya ”automated rules” i vårt MA-system för att skapa nya undersegment för riktad kommunikation
 • Hjälpa till att utveckla onboarding-flöden via MA-systemet

Om dig

Som person är du strukturerad, och vass på att visualisera kundresor. Vi ser gärna att du är analytisk och har lätt för att förstå kundens behov och verksamhetens affär, som vågar testa nya arbetssätt och digitala lösningar. Att driva kundkommunikation och utveckla det digitala kundmötet längs hela kundlivscykeln är det som stimulerar dig i ditt arbete! Du involverar gärna andra kollegor för att tillsammans skapa kundupplevelser utöver det vanliga. Du arbetar gärna datadrivet för att skapa kundvärde och affärsnytta och drivs av att göra det enkelt för kunden genom digitala och automatiserade kommunikationskanaler.

Klimatfrågan och hållbarhet ligger dig varmt om hjärtat och tillsammans med oss på Öresundskraft vill du hjälpa våra kunder att bidra till ett hållbart och energismart samhälle. På Öresundskraft är vi övertygade om att välmående och engagerade medarbetare är en förutsättning för att nå våra verksamhetsmål och vår vision om en bättre värld. För att du ska trivas hos oss tror vi därför att du är en person som gillar att ha roligt på jobbet tillsammans med dina kollegor och har nära till skratt. Du bidrar till en inkluderande arbetsplats och agerar prestigelöst i vad du tar dig an.

För att lyckas i detta uppdrag ser vi gärna att du har:

 • Högskole- eller universitetsexamen inom kommunikation, marknadsföring eller motsvarande
 • Minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet i liknande roll
 • Erfarenhet av arbete i CMS-, CRM- och MA-system
 • Erfarenhet av B2C-kommunikation
 • Vana av att arbeta datadrivet
 • Meriterande om du har erfarenhet av att både skapa content och sätta upp flödena

När du blir en av oss
Som konsult hos KIMM och Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. Som anställd och uthyrd konsult via KIMM blir du också medlem i Marknadsföreningen i Stockholm. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Om du vill veta mer Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är konsultchefer, Johanna Treschow, johanna.treschow@wise.se och Eva Erlandsson, ee@kimm.se . Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Ansök nu!

tjänstepension

Så går det till

Vår process

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb