Head of Talent Acquisition – Developers Bay – Stockholm

Stockholm Rekrytering

Developers Bay är Sveriges främsta agentur och community för IT-specialister. Vi har snabb tillväxt och söker nu efter en leverans- […]

Sök rollen Senast 27 oktober, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förtroendearbetstid
  • Friskvård

Developers Bay är Sveriges främsta agentur och community för IT-specialister. Vi har snabb tillväxt och söker nu efter en leverans- och affärsdriven Head of Talent Acquisition. Trivs du med snabb förändring och resultatfokuserad kultur, där man jobbar med engagerade och drivna medarbetare? Då är du kanske rätt kandidaten för oss!

Vårt uppdrag är att representera de bästa IT-specialisterna på marknaden och matcha dem mot relevanta uppdrag hos våra kunder. Vi särskiljer oss genom vårt fokus på kvalitet och vår modell med medlemskap som knyter oss närmare våra konsulter.

Rollen

Som Head of Talent Acquisition ansvarar du för leveransteamet på Developers Bay och ingår i bolagets ledningsgrupp. Leveransteamet arbetar med att växa nätverket av frilanskonsulter och partnerkonsultbolag. Vi bygger nära relationer med konsulter och partnerbolag och arbetar med att kvalitativt matcha rätt konsult till rätt uppdrag.

Som Head of Talent Acquisition får du en nyckelroll i bolaget med målsättningen att växa vår leveranskapacitet av marknadens bästa IT-konsulter och att förbättra tillsättningen av aktuella konsultuppdrag.

Du har dels ett ansvar att leda och utveckla leveransteamet och dels ett operativt ansvar att stötta och delta i det dagliga arbetet med konsultintervjuer, matchningar m.m. I rollen ingår personalansvar och teamet består i dagsläget av fem personer. Du arbetar även tätt ihop med säljteamet och bolagets ledning.

Du kommer huvudsakligen arbeta med:

  • Operativt leveransarbete​ – Stötta medarbetarna och hjälpa till i det dagliga arbetet med konsultprocesser, intervjuer, matchningar m.m. men också själv arbeta operativt så mycket som möjligt.
  • Nätverkande och kommunikation ​- Löpande kommunicera med våra konsulter kring status och tillgänglighet. Delta på våra events och nätverka för att bygga personliga relationer med konsulterna. Finnas tillgänglig för frågor samt allmänt hjälpa konsulterna att höja kvalitén på sina konsultprofiler. 
  • Ledarskap ​ – Leda och utveckla medarbetare i leveransteamet.
  • Affärs- och processutveckling – Utveckla och förbättra våra processer och systemstöd i konsult- och matchningsarbetet.

Vem vi letar efter

Vi tror att du är en person med brinnande person- och teknikintresse som har erfarenhet av IT-rekrytering med allt vad det innebär från sourcing till intervjuer. 

Din styrka är ‘people skills’ och du är nyfiken och intresserad av människor och deras drivkrafter. Du gillar att nätverka och har ett professionellt arbetssätt. Du älskar att jobba i team samt dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. 

Det är meriterande att ha arbetat med sourcing, rekrytering och matchning inom konsult- eller förmedlingsbranschen. Vi ser gärna att du förstår hur IT-konsultbranschen fungerar och vet både var och hur du attraherar riktigt kompetenta IT-konsulter. Vi vill att du har koll på en del tekniska begrepp inom utveckling (men du behöver inte själv kunna programmera). 

Du ser rollen som Head of Talent Acquisition som en kul utmaning och lockas av att bygga ett framgångsrikt bolag tillsammans med ett gäng drivna entreprenörer.

Det är ett krav att du är flytande på svenska och engelska i tal och skrift.

Om oss

Du kommer in i ett välfungerande och etablerat bolag i stark tillväxt, vilket betyder att du har alla möjligheter att vara med och påverka utvecklingen av bolaget som helhet och framförallt strategin och utvecklingen av leveransteamet. Developers Bay växer snabbt och för rätt person finns möjlighet att vara med på en givande resa.

I dagsläget är vi ca 500 frilanskonsulter och 100 konsultbolag i nätverket och vi har kontrakt med mer än 100 kunder. Vi omsatte 96 Mkr 2018 och räknar med fortsatt snabb tillväxt i år. 

Vi är ca 20 personer som arbetar i bolaget och vi sitter i fina lokaler på Tegnérgatan 34 i centrala Stockholm och har även kontor på Avenyn i Göteborg. 

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Paul Sredojevic på paul.sredojevic@wise.se, 076-000 18 63. Vi kommer att intervjua kandidater löpande. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Sök rollen Senast 27 oktober, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Paul Sredojevic

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 27 oktober, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Marketing Manager till Perimed

Vi söker dig som vill vara med att bygga upp vår digitala närvaro globalt. Vi är ett traditionellt medtechbolag som behöver din hjälp med skapa en modern och träffsäker digital kommunikationsplattform . Har du ett starkt intresse för teknik och medtech och ser du kopplingen mellan marknadsföring och försäljning som tydlig och självklar? Då är det kanske dig vi söker till rollen som Marketing Manager till vårt kontor i Järfälla!

Stockholm Sista ansökningsdag: 31 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Assistent till Kilpatrick Townsend

Nu söker vi en driven och engagerad assistent som vill arbeta i en internationell miljö. Kilpatrick Townsend erbjuder en dynamisk och händelserik arbetsplats där tempot stundtals är högt.
Låter det som något för dig?

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Technical Service Coordinator

We are looking for three Technical Service Coordinators to one of our reputable customers in environmental technology. You will be a part of an exciting industry where the company is one of the leading players. The start of the assignment is in October and will last at least six months, with a chance of extension. This is a consulting assignment through Wise Professionals.

Göteborg Sista ansökningsdag: 30 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök