Stockholm Rekrytering

Marknadskoordinator till Clearwater International

Är du en kommunikativ och kreativ doer som trivs i en bred marknadsroll? Är du dessutom en grym
projektledare som trivs med att arbeta självständigt i en miljö som präglas av en dynamisk,
händelserik och trivsam stämning? Då kan du vara den vi söker!

Om rollen

Som marknadskoordinator hos Clearwater International är ditt fokus att koordinera, planera och driva marknadsprojekt. Arbetsuppgifterna varierar stort och innefattar allt från att skriva och publicera content i digitala kanaler till att koordinera event samt att driva olika utvecklingsprojekt inom marknad och kommunikation. Rollen är en perfekt möjlighet för dig som vill fortsätta att utvecklas inom marknadsområdet och var med och forma din roll.

Tjänsten är placerad på Clearwater Internationals Stockholmskontor i centrala Stockholm med utsikt över Nybrokajen.

Exempel på arbetsuppgifter

 • Framtagning av marknadsmaterial och kreativa digitala kommunikationsaktiviteter
 • Sammanställning och publicering samt utskick av nyhetsbrev
 • Huvudansvar för sociala medier och administration av den svenska hemsidan
 • Arbete med employer branding-projekt
 • Utvärdering och rapportering av marknadsaktiviteter och kampanjer inom samtliga kanaler

Om dig

Vi ser att du har några års erfarenhet från en liknande roll. Det är meriterande om du har utbildning inom marknadsföring/kommunikation eller motsvarande. För bli framgångsrik i rollen tror vi du en skicklig kommunikatör som driver projekt kreativt och självständigt, du är noggrann och har en mycket god skriftlig förmåga såväl på svenska som på engelska. Vi söker en operativ och lösningsorienterad person som drivs av utveckling och nyfikenhet och gillar varierande arbetsuppgifter men som även lyfter blicken och kan tänka helhet.

Vi ser gärna att du har:

 • Erfarenhet av att skapa och genomföra marknadsföringskampanjer och aktiviteter
 • Erfarenhet av digital marknadsföring och kundevent
 • God vana av att skapa och koordinera content
 • Bevandrad inom Indesign, Photoshop, WordPress och Google Analytics

Vi erbjuder

Tjänsten är en heltidstjänst på Stockholmskontoret som är vackert beläget på vårt nya kontor på Birger Jarlsgatan 6. Vi månar om att alla ska känna arbetsglädje och trivsel och värdesätter en god balans mellan arbete och fritid. I vårt anställningserbjudande ingår en årlig konferensresa utomlands och flera gemensamma trivselaktiviteter.

Mer om Clearwater International

Hos Clearwater International arbetar fler än 250 erfarna rådgivare tillsammans som ett team. Våra kunder är entreprenörer, större bolag och riskkapitalbolag där vi som projektledande rådgivare hanterar alla aspekter av partnerskapsaffärer, bolagsförsäljningar, förvärv samt kapitalanskaffningar. Vi lämnar inget åt slumpen och står som fristående aktör helt på våra kunders sida genom hela processen. Varje kund och situation är unik och vi skräddarsyr därför alltid våra processer för att uppnå bästa möjliga affär, både sett till värde och villkor.

I en alltmer global ekonomi står vi väl rustade med 17 kontor världen över och med genomförda transaktioner i strax under 40 länder. Vilket bevisar vår förmåga att hantera internationella transaktionsprocesser.

Med oss som rådgivare får kunderna tillgång till specialiserad kompetens i form av sektorteam inom områdena: Automotive, Business Services, Consumer, Food & Beverage, Financial Services, Healthcare, Industrials & Chemicals samt Energy and Utilities. Sektorteamet ger aktivt stöd under transaktionsprocessen och har i sin tur internationella research-team knutna till sig som ger våra kunder en unik tillgång till strategiska möjligheter i deras sektor.

Låter det intressant?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM / Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Obs! Processen ligger pausad under v.31-32. Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan under dessa veckor.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Johanna Nyqwist jn@kimm.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb