Senior Rekryterare

Stockholm

Söker du uppdrag inom Rekrytering? Vi söker dig! Varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 24 oktober, 2019

Nu söker vi en Senior Rekryterare till ett spännande bolag i Solna! Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid i 6 månader med chans till förlängning. Förväntad start är så snart som möjligt med hänsyn till max en månads uppsägningstid. Här är chansen för dig som vill arbeta med Rekrytering i en öppen organisation med korta beslutsvägar!

Ditt uppdrag
I rollen som Senior Rekryterare har du ett fokus på rekrytering och agerar ett tryggt och vägledande stöd till rekryterande chefer i organisationen. Du kommer att driva hela rekryteringsprocesser inkl. kravprofil, search, annonsering, intervjuer av tjänstemän och yrkesarbetare samt framtagande av rekryteringsstrategier.

Din bakgrund
Vi söker dig som har arbetat med rekrytering antingen på en HR-/rekryteringsavdelning eller på ett konsultbolag i några år. Du har drivit egna rekryteringsprocesser och tycker att det är roligt att komma på nya sätt att hitta rätt kandidater, antingen via search på LinkedIn eller i andra forum. I grunden har du en personalvetarexamen eller motsvarande. Som person är du prestigelös och har en god förmåga att koordinera och driva processer framåt. Du är initiativtagande och tycker om att arbeta självständigt samt ser vikten och vinsten av långsiktiga relationer.

När du blir en av oss
Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär. Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Martina Kolga(martina.kolga@wise.se,076-0001899) och Åsa Wallergård Fröblom (asa.wallergard.droblom@wise.se).Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 24 oktober, 2019

Kontakta mig för mer information

Martina Kolga

Martina Kolga

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 24 oktober, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Marketing Manager till Perimed

Vi söker dig som vill vara med att bygga upp vår digitala närvaro globalt. Vi är ett traditionellt medtechbolag som behöver din hjälp med skapa en modern och träffsäker digital kommunikationsplattform . Har du ett starkt intresse för teknik och medtech och ser du kopplingen mellan marknadsföring och försäljning som tydlig och självklar? Då är det kanske dig vi söker till rollen som Marketing Manager till vårt kontor i Järfälla!

Stockholm Sista ansökningsdag: 31 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Assistent till Kilpatrick Townsend

Nu söker vi en driven och engagerad assistent som vill arbeta i en internationell miljö. Kilpatrick Townsend erbjuder en dynamisk och händelserik arbetsplats där tempot stundtals är högt.
Låter det som något för dig?

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Technical Service Coordinator

We are looking for three Technical Service Coordinators to one of our reputable customers in environmental technology. You will be a part of an exciting industry where the company is one of the leading players. The start of the assignment is in October and will last at least six months, with a chance of extension. This is a consulting assignment through Wise Professionals.

Göteborg Sista ansökningsdag: 30 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök