Oil Trader till Stena Oil

Göteborg Rekrytering

Vill du verka i ett framgångsrikt och väletablerat bolag med spännande verksamhet och goda möjligheter till personlig utveckling? Läs då vidare i annonsen och tveka inte att söka om den känns intressant.

Sök rollen Senast 21 oktober, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förtroendearbetstid
  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Rollen som Oil Trader
Hos oss arbetar du i en händelserik och affärsinriktad miljö med högt tempo. Du kommer i första hand ansvara för försäljning av olja till våra kunder men du kommer även ta del av inköp. Rollen som Oil Trader innebär att du har daglig kontakt med våra kunder och leverantörer med fokus att skapa långsiktiga affärsrelationer runt om i världen och lösa våra kunders behov. Du har koll på rörelser, förändringar och utveckling på marknaden och problemlösning hör till vår vardag.

Du kanske undrar vilka vi är? Vi är totalt 18 anställda och du kommer ingå i ett team på 7 personer med varierande bakgrund och erfarenhet på Stena. Hos oss får du vara kreativ, nyskapande och får möjlighet att utmana dig själv.

Din huvudsakliga arbetsplats blir hos oss i våra fina lokaler på Fiskhamnsgatan 8B i Göteborg och du kommer även vara på resande fot någon gång varje månad.

Vem är du?
Vi tror att du gillar att jobba i ett högt tempo och har ett framåtlutat sätt vilket gör att du får saker att hända. Du är även en vinnarskalle och har ett enormt driv att lyckas – samtidigt som du är en lagspelare internt.

För oss är egenskaper som prestigelöshet, eget driv och yrkesintegritet viktigt för att klara av denna tjänst. Vi tror också att du är en person som gillar att arbeta och som förstår att vår verksamhet aldrig sover. Vi är en global aktör och ibland får de vanliga kontorstiderna anpassas efter verksamhet, kund eller helt enkelt för att stötta en kollega som behöver förstärkning.

Du har en akademisk examen inom ekonomi, teknik eller sjöfart. Helst vill vi att du har erfarenhet från försäljning i liknande roll men viktigast för oss är din personlighet. Då våra kunder nästan uteslutande är utländska behärskar du engelska mycket väl i både tal och skrift och tidigare omvärldserfarenhet värderas högt.

Vad kan Stena Oil erbjuda dig? 
Vi erbjuder dig en möjlighet att verka i ett framgångsrikt och väletablerat bolag med spännande verksamhet och goda möjligheter till personlig utveckling. 

Om oss
Stena Oil är Norra Europas ledande leverantör av marina bränslen, vi erbjuder högkvalitativa leveranser till rederier i en global marknad 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Stena Oil opererar fem tankfartyg i varierande storlek. 

Läs gärna mer om oss på www.stenaoil.com

Vill du veta mer?
I den här rekrytering samarbetar vi med Wise Professionals. Du kommer att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Martin Jerrskog på martin.jerrskog@wise.se eller 0760-00 18 88 eller Jenny-Ann Löfgren på jenny-ann.lofgren@wise.se eller 0760-00 18 16. Du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt då dessa hanteras löpande.

Sök rollen Senast 21 oktober, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Jenny-Ann Löfgren

Jenny-Ann Löfgren

Senior rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 21 oktober, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Marketing Manager till Perimed

Vi söker dig som vill vara med att bygga upp vår digitala närvaro globalt. Vi är ett traditionellt medtechbolag som behöver din hjälp med skapa en modern och träffsäker digital kommunikationsplattform . Har du ett starkt intresse för teknik och medtech och ser du kopplingen mellan marknadsföring och försäljning som tydlig och självklar? Då är det kanske dig vi söker till rollen som Marketing Manager till vårt kontor i Järfälla!

Stockholm Sista ansökningsdag: 31 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Assistent till Kilpatrick Townsend

Nu söker vi en driven och engagerad assistent som vill arbeta i en internationell miljö. Kilpatrick Townsend erbjuder en dynamisk och händelserik arbetsplats där tempot stundtals är högt.
Låter det som något för dig?

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Technical Service Coordinator

We are looking for three Technical Service Coordinators to one of our reputable customers in environmental technology. You will be a part of an exciting industry where the company is one of the leading players. The start of the assignment is in October and will last at least six months, with a chance of extension. This is a consulting assignment through Wise Professionals.

Göteborg Sista ansökningsdag: 30 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök