HR-generalist till Swedol, Örebro

Örebro Rekrytering

Motiveras du av att ha möjligheten att påverka och arbeta på en plats där ingen dörr är stängd? Ser du […]

Sök rollen Senast 30 november, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Motiveras du av att ha möjligheten att påverka och arbeta på en plats där ingen dörr är stängd? Ser du dig själv som proffsig, driven och med ett stort hjärta? Då har du hittat rätt.

Hos oss på Swedol är våra kunder proffs, som lever på sin kunskap och sin tid. De är beroende av att få proffsiga råd och lösningar av oss – sitt team. Därför erbjuder vi flera specialistområden och flera varumärken under samma tak. Vi är proffsiga och trevliga, vi förenklar deras vardag och försöker alltid hitta de bästa lösningarna. Tillsammans är vi multispecialisten Swedol.

Vad ska du göra?
Swedol är inne i en spännande och expansiv fas. Vi söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt och samtidigt arbeta brett med HR. Du kommer att få en central roll när det gäller HR-frågorna eftersom du dels självständigt driver det operativa HR-arbetet på lagret i Örebro, och dels genom att du bistår hela Swedols koncern med administrativ support, personalstatistik, systemsupport och hanteringen av e-learningsystem. Du kommer också vara vår första support i linjen vilket innebär att du hanterar vår gemensamma HR-mail, som du vid behov skickar vidare till rätt HR-instans.

Du kommer organisatoriskt att tillhöra ett HR-team som sitter i Stockholm och du rapporterar till HR-chefen där. Därför kommer det ingå några resor i månaden till kontoret i Stockholm & även ibland till Göteborg.

Vem är du?

  • 3-5 års erfarenhet av brett HR-arbete.
  • God erfarenhet från att ha arbetat med/utvecklat olika personalsystem gärna; e-learningsystem, och det är meriterande om du arbetat med personalstatistik.
  • Erfarenhet av att ha arbetat med och tolkat kollektivavtal (gärna inom skiftarbete).

Vidare som person är det viktigt att du är prestigelös, positiv och lösningsorienterad och villig att ”hugga in” där det behövs. Om du är skicklig på att bygga relationer och kommunicera i ditt arbete så kommer du att lyckas väl i denna roll.

Vilka är vi?
Swedol är en del av Swedolkoncernen och den professionella användarens multispecialist. Vi har en webbhandel och cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima. Våra kunder finns huvudsakligen inom områden som Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig förvaltning. Sammantaget omsatte bolagen i Swedolkoncernen cirka 3,2 miljarder kronor år 2018 och har cirka 1000 anställda. Swedols B-aktie är noterad på NASDAQ Stockholms Mid Cap-lista.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals som är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Hanna Nörgaard på: hanna.norgaard@wise.se eller Paul Sredojevic, på: Paul.Sredojevic@wise.se. Vi arbetar med löpande urval och ser därför fram emot att få din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30-november-19.

Vi hörs!

Sök rollen Senast 30 november, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Paul Sredojevic

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 30 november, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Online Sales Manager/eCommerce till K-Rauta

K-Rautas befinner sig i en stark tillväxt där du kommer få möjlighet att ansvara för det operativa arbetet för att fortsätta förbättra och utveckla K-Rautas E-handel. Som Online Sales Manager kommer du ingå i ett väldigt starkt team inom e-Commerce & Digital där ni tillsammans kommer driva arbetet i att förbättra det digitala mötet för våra kunder.

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Head of ebusiness & marketing till Onninen

Vi söker dig som vill ta ansvar för hela marknadsprocessen med fokus på Inbound marketing men också att stärka varumärket Onninen. Du kommer att jobba i en global miljö med stort utbyte av Onninens övriga länder och centrala resurser inom ägaren Kesko i Finland. Välkommen med din ansökan

Stockholm Sista ansökningsdag: 23 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Digital Marknadsförare till Swedol

Har du erfarenhet av att operativt driva marknadsföring för e-handel? Är du sugen på att bygga upp en ny roll och samtidigt leverera resultat? Då kan detta vara precis det du söker. Swedol är i stark tillväxt och söker nu dig som vill vara med och skapa värde för hela Swedol. Vår kultur byggs på driv och hjärta och vi är stolta över vad vi gör. Nu söker vi dig som vill bli en del av oss!

Stockholm Sista ansökningsdag: 25 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök