Studenter/deltidare för framtida uppdrag

Söker du timanställning inom marknad och kommunikation? Då är det dig vi vill komma i kontakt med! Registrera din profil hos oss redan idag så kontaktar vi dig när vi får in passande uppdrag.

Observera att detta är en öppen annons som inte är ämnad för en specifik tjänst!

Är du student, konsult eller av andra skäl intresserad av en timanställning? Då vill vi etablera en kontakt med dig! Dessa uppdrag är oftast under en kortare period där våra kunder vill ha hjälp med till exempel upprensning, strukturering, lägga upp innehåll på sociala medier och hemsida, skriva texter etc.

En bra möjlighet för dig som student att få arbetslivserfarenhet under din utbildning och en väg in på arbetsmarknaden, men även för dig som av andra skäl har utrymme för en mindre sysselsättning. Vi tror att du som person är strukturerad, noggrann och initiativtagande. Du har en vilja att utvecklas och kan arbeta självgående.

Låter det intressant?

Registrera i så fall ditt CV hos oss genom att skicka in en ansökan i denna annons. Vi hör av oss när vi får in passande uppdrag som vi tror matchar din profil. Vid frågor kontakta kandidatansvarig Sofie Garpered på sg@kimm.se eller rekryteringsassistent Jennelie Hedman på jennelie.hedman@wise.se .

Om KIMM & Wise Professionals

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Öresund och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar. Exempel på organisationer som vi samarbetar med hittar du här

Arbeta som konsult – bli en del av oss!

Är du nyfiken på att arbeta som uthyrd konsult, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären! Det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu!

tjänstepension

Så går det till

Vår process

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb