Researcher

Göteborg

Nu söker vi dig som vill rekrytera inom teknik!

Sök rollen Senast 13 november, 2019

Som researcher arbetar du tillsammans med rekryteringskonsulterna i uppdrag. I ditt arbete leder du researcharbetet både i mer strategiska samarbeten med kunder och till enskilda uppdrag. Detta är ett konsultuppdrag genom rekryteringsbyrån Wise Professionals och tanken är att man på sikt kommer att bli överrekryterad till kund.

Arbetsuppgifter
Du kommer att identifiera och attrahera kandidater långt bortom dem som aktivt söker nytt arbete, eller som finns i befintliga nätverk. Som researcher kommer du att ansvara för att:

  • själv utföra och utveckla researcharbetet
  • driva flera uppdrag och ansvara för att processerna håller högsta kvalitet i kontakten med kandidaterna
  • arbeta mot tydliga leveransmål

Du som söker

  • är social, utåtriktad, affärsorienterad samt har ett stort intresse och kunskap om människor
  • är strukturerad och gillar att jobba processinriktat
  • erfarenhet av att arbeta med search
  • det är meriterande om du har erfarenhet från rekrytering inom teknik/IT 

Detta är en relaltionsskapande roll och det är viktigt att du gillar att ta kontakt med människor och att använda telefon som arbetsredskap.

Konsultrollen hos Wise Professionals
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vill du veta mer?
Har du några frågor är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Ellinor Dahlqvist (ellinor.dahlqvist@wise.se) eller Konsultchef Anette Hartlin (anette.hartlin@wise.se). Du kan också läsa mer om oss på Wise Professionals genom att klicka här.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 13 november, 2019

Kontakta mig för mer information

Ellinor-Dahlqvist

Ellinor Dahlqvist

Talent Aquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 13 november, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Online Sales Manager/eCommerce till K-Rauta

K-Rautas befinner sig i en stark tillväxt där du kommer få möjlighet att ansvara för det operativa arbetet för att fortsätta förbättra och utveckla K-Rautas E-handel. Som Online Sales Manager kommer du ingå i ett väldigt starkt team inom e-Commerce & Digital där ni tillsammans kommer driva arbetet i att förbättra det digitala mötet för våra kunder.

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Head of ebusiness & marketing till Onninen

Vi söker dig som vill ta ansvar för hela marknadsprocessen med fokus på Inbound marketing men också att stärka varumärket Onninen. Du kommer att jobba i en global miljö med stort utbyte av Onninens övriga länder och centrala resurser inom ägaren Kesko i Finland. Välkommen med din ansökan

Stockholm Sista ansökningsdag: 23 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Digital Marknadsförare till Swedol

Har du erfarenhet av att operativt driva marknadsföring för e-handel? Är du sugen på att bygga upp en ny roll och samtidigt leverera resultat? Då kan detta vara precis det du söker. Swedol är i stark tillväxt och söker nu dig som vill vara med och skapa värde för hela Swedol. Vår kultur byggs på driv och hjärta och vi är stolta över vad vi gör. Nu söker vi dig som vill bli en del av oss!

Stockholm Sista ansökningsdag: 25 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök