Stockholm Rekrytering

Event Manager till Copiax

Är du en lösningsorienterad doer som lockas av möjligheten att sätta din egen prägel och stärka vårt varumärke med hjälp av upplevelser? Ser dig själv som en strukturerad projektledare som trivs med att arbeta med evenemang i alla former? Vill du dessutom arbeta självständigt i en händelserik och trivsam miljö? Då kan du vara den vi söker!

Rollen

I den här rollen bygger du Copiax varumärke med hjälp av upplevelser – både i verkliga möten och i det som sker digitalt, t.ex webbinarier. Du arbetar på vardaglig basis med kollegor inom Copiax men också med leverantörer och kunder. Du har förmågan att tänka före, under och efter i alla lägen och ansvarar för genomförandet av aktivitetsplanen för året. Det kan röra sig om eventdagar och mässor i företagets regi, deltagande i allmänna mässor eller om att anordna större golfevenemang med kvällsaktiviteter. 

I rollen ingår att leda andra och fördela uppgifter och att löpande planera och administrera i genomförandet av Copiax utbildningsprogram; Security School. Här ansvarar du för programmet tillhandahåller relevanta och omtyckta utbildningar som skapar mervärde och även för att utveckla Security School som koncept.

Tjänsten är placerad på Copiax huvudkontor vid Kungens kurva och du rapporterar till vår marknadschef Lina.

Arbetsuppgifter:

 • Aktivt initiera och planera Copiax evenemang och bidra till aktivitetsplanen utefter budget
 • Genomföra, administrera och följa upp evenemang
 • I eventprogram hantera och administrera digitala anmälningssidor, och kommunicera via ex sms och riktade mejl-utskick till kunder och leverantörer
 • Arbeta med sponsorer och marknadsbidrag
 • Höja Copiax synlighet och varumärke med hjälp av montrar och event-design
 • Med team genomföra digitala evenemang med de verktyg som krävs för att filma, streama och sprida vårt budskap
 • Hjälpa till att driva intresse för Copiax tjänster, utbildningar och evenemang.
 • Tillsammans med andra hantera interna konferenser, evenemang och internkommunikation kring aktiviteter och ansvarsområden.

Om dig

Vi tror att du har några års erfarenhet av att planera, producera och genomföra event och aktiviteter. Kanske har du erfarenhet från att arbeta på en eventbyrå eller inhouse med ansvar för event och konferenser. Du har förmodligen hanterat någon mässa. Du har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring och/eller projektledning/eventutbildning eller motsvarande.

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och tar egna initiativ till att driva ditt arbete framåt både i grupp och individuellt. Du är lösningsorienterad, idérik och kreativ och har en förmåga att sätta dig in i mottagarens perspektiv och skapa engagerande upplevelser. Genom din erfarenhet av eventskapande är du strukturerad, noggrann och van att ligga steget före och förutse oförutsättningsbara händelser. Du är positiv och prestigelös och lägger lika stort engagemang kring planering som genomförande och ser värdet i så väl mindre som större produktioner.

Körkort är ett krav i denna tjänst.

Mer om Copiax

Copiax är den största grossisten i Sverige inom lås och säkerhet. I klartext betyder det att närmare 100 leverantörer säljer via oss och att stor del av företagen inom säkerhetsbranschen väljer oss för sina produktinköp och som lager- och logistikpartner. Vår styrka är att se till att kunder får rätt produkter till rätt pris i rätt tid. På så vis kan vi vara med och bidra till ett tryggare samhälle i stort.

Det är totalt 86 personer som får Copiax vardag att snurra. Största avdelningen är inte helt överraskande lagret. Avdelningarna är Försäljning, Inköp & Sortiment, Ekonomi, Lager, Marknad, HR och inte minst IT.

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mejl, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen. Testerna får du göra tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Nyqwist, jn@kimm.se

Välkommen med din ansökan!

Förmåner

 • Friskvård
 • Förmånsbil
 • Kollektivavtal

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb