Rekryterare till Octapharma

Stockholm Rekrytering

Vill du arbeta i ett svenskt, familjeägt företag mitt på Kungsholmen? Ett företag vars produkter räddar liv? Vi söker dig som vill vara med och driva vår fortsatta tillväxt med fokus på rekrytering och employer branding

Sök rollen Senast 14 november, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal
  • Lunchförmåner
  • Privat sjukförsäkring

Om jobbet

I takt med vår fortsatta tillväxt behöver vi nu förstärka vårt HR-team med ytterligare två rekryteringspartners, med placering på vårt kontor på Kungsholmen.

Du blir del av ett verksamhetsnära HR-team som stöttar cheferna i organisationen för att skapa tillväxt och ständigt förbättra kvaliteten i våra rekryteringsprocesser. 

Du kommer att ansvara för rekryteringsstöd, där du förväntas bygga relationer med verksamhetens chefer och stötta dem i deras rekryteringsprocesser. Du driver självständigt hela eller delar av rekryteringsprocesser, utformar annonser och är en stöttande funktion till cheferna kring rekryteringsstategi och kompetensbaserad intervjuteknik. Rapportering sker till HR chef.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har arbetat brett med hela rekryteringsprocessen i en roll som rekryteringskonsult eller rekryteringspartner. För att trivas i rollen behöver du ha ett genuint intresse för andra människor, kunna vara kreativ och hitta tillvägagångssätt för att attrahera den bästa kompetensen. Att ta egna initiativ är något som faller sig naturligt för dig.

Tjänsten ställer höga krav på självständigt arbete, initiativförmåga samt flexibilitet. Du drivs av att skapa affärsnytta genom att arbeta nära verksamheten. Du är lösningsorienterad, lyhörd och har en förmåga att arbeta i en föränderlig miljö. Då rollen innebär att du har ett flertal olika rekryteringsprocesser på gång samtidigt, vill vi att du är duktig på att organisera och prioritera ditt arbete samt är utåtriktad och har en naturlig förmåga att bygga relationer med chefer och kollegor i verksamheten.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en arbetsplats med framåtanda. Självklart har vi förmåner som egen lunchrestaurang, friskvårdbidrag m.m. för samtliga av våra medarbetare.

På Octapharma tycker vi att det är viktigt med en balans mellan arbete och fritid. Vi jobbar aktivt med att främja mångfald, vi är ett företag som tror att det kommer att göra oss ännu starkare, mer produktiva och framgångsrika.

Om oss
Octapharma är Nordens enda tillverkare av plasmabaserade läkemedel. Vi har vårt ursprung i det svenska läkemedelsföretaget Kabi med mer än 60 års erfarenhet av forskning, tillverkning och försäljning av plasmabaserade och genteknologiskt framställda proteinläkemedel. Vi är 950 anställda.

Vill du veta mer om tjänsten?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Du söker tjänsten ansökningslänken på Wise Professionals hemsida. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Johanna Nyqwist på johanna.nyqwist@wise.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 14 november, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Octapharma AB

Lars Forssells gata 23, Stockholm

Kontakta mig för mer information

Johanna Nyqwist

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 14 november, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Online Sales Manager/eCommerce till K-Rauta

K-Rautas befinner sig i en stark tillväxt där du kommer få möjlighet att ansvara för det operativa arbetet för att fortsätta förbättra och utveckla K-Rautas E-handel. Som Online Sales Manager kommer du ingå i ett väldigt starkt team inom e-Commerce & Digital där ni tillsammans kommer driva arbetet i att förbättra det digitala mötet för våra kunder.

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Head of ebusiness & marketing till Onninen

Vi söker dig som vill ta ansvar för hela marknadsprocessen med fokus på Inbound marketing men också att stärka varumärket Onninen. Du kommer att jobba i en global miljö med stort utbyte av Onninens övriga länder och centrala resurser inom ägaren Kesko i Finland. Välkommen med din ansökan

Stockholm Sista ansökningsdag: 23 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Digital Marknadsförare till Swedol

Har du erfarenhet av att operativt driva marknadsföring för e-handel? Är du sugen på att bygga upp en ny roll och samtidigt leverera resultat? Då kan detta vara precis det du söker. Swedol är i stark tillväxt och söker nu dig som vill vara med och skapa värde för hela Swedol. Vår kultur byggs på driv och hjärta och vi är stolta över vad vi gör. Nu söker vi dig som vill bli en del av oss!

Stockholm Sista ansökningsdag: 25 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök