HR Partner till Öhlins Racing

Stockholm Rekrytering

Vill du vara en del av en organisation där fokus ligger på hög kvalité, innovation och teknologi i världsklass? Är du en engagerad, strukturerad och driven HR Partner som vill vara med och vidareutveckla vår HR avdelning? Då kan den här tjänsten vara något för dig!

Sök rollen Senast 29 november, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal
  • Lunchförmåner

Öhlins Racing är ett svenskt företag med drygt 400 anställda som utvecklar och tillverkar fjädring för motorcyklar, bilar och MTB. Sedan januari 2019 är Öhlins Racing ett dotterbolag till Tenneco, en amerikansk koncern med verksamhet över hela världen.

Våra medarbetare har olika yrkeskunskaper och bakgrund. Det som förenar oss är en passion för innovation och teknologi i världsklass.

Rollen:

Öhlins har vuxit de senaste åren, med både ny teknik och nya affärsområden. Det kräver fler medarbetare och specialiserad kompetens. Som HR Partner hos Öhlins Racing AB får du arbeta brett inom HR-området. Ditt ansvar kommer främst vara inom den svenska marknaden men även internationella kontakter kommer att ingå. Som HR Partner kommer du ha ett Teamledaransvar för en HR-assistent samt ansvar för receptionen. 

Tjänsten är placerad vid vårt huvudkontor i Upplands Väsby, resor kan förekomma.

 Huvudsakliga arbetsuppgifter;

  • Brett HR-arbete såväl operativt som strategiskt, nära våra chefer och medarbetare
  • Utveckla, organisera och administrera policys, rutiner och riktlinjer inom HR området
  • Delta och leda fackliga förhandlingar samt hjälpa chefer i tolkningar av avtal och lagar
  • Tillse att arbetssätt, policys och instruktioner mm lever upp till tillämpliga lagar och krav inom HR-området
  • Du fungerar som ett stöd till chefer och medarbetare i rekrytering, lönesättning, kompetensutveckling och andra personalärenden.

Din profil

Du har 3-5 års erfarenhet av brett HR-arbete. För att bli framgångsrik i denna roll är du trygg i dig själv, har lätt för att kommunicera samt skapa förtroende och goda relationer. Du är noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska.

Mer om oss:

Öhlins genomsyras av ett stort engagemang. Det ligger i vår företagskultur och det är något man märker varje dag. Framför allt gillar man att det är familjärt och prestigelöst, att man kan vara sig själv och att det finns en stark entreprenörsanda.

Vill du veta mer om tjänsten?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Du söker tjänsten via ansökningslänken på Wise Professionals hemsida.

För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Johanna Nyqwist på johanna.nyqwist@wise.se och Paul Sredojevic Paul.Sredojevic@wise.se.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 29 november, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Johanna Nyqwist

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 29 november, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Online Sales Manager/eCommerce till K-Rauta

K-Rautas befinner sig i en stark tillväxt där du kommer få möjlighet att ansvara för det operativa arbetet för att fortsätta förbättra och utveckla K-Rautas E-handel. Som Online Sales Manager kommer du ingå i ett väldigt starkt team inom e-Commerce & Digital där ni tillsammans kommer driva arbetet i att förbättra det digitala mötet för våra kunder.

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Head of ebusiness & marketing till Onninen

Vi söker dig som vill ta ansvar för hela marknadsprocessen med fokus på Inbound marketing men också att stärka varumärket Onninen. Du kommer att jobba i en global miljö med stort utbyte av Onninens övriga länder och centrala resurser inom ägaren Kesko i Finland. Välkommen med din ansökan

Stockholm Sista ansökningsdag: 23 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Digital Marknadsförare till Swedol

Har du erfarenhet av att operativt driva marknadsföring för e-handel? Är du sugen på att bygga upp en ny roll och samtidigt leverera resultat? Då kan detta vara precis det du söker. Swedol är i stark tillväxt och söker nu dig som vill vara med och skapa värde för hela Swedol. Vår kultur byggs på driv och hjärta och vi är stolta över vad vi gör. Nu söker vi dig som vill bli en del av oss!

Stockholm Sista ansökningsdag: 25 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök