Arbetsmiljöspecialist- Social arbetsmiljö, rehab och friskvård

Vill du arbeta i ett svenskt, familjeägt företag mitt på Kungsholmen? Ett företag vars produkter räddar liv? Här är tjänsten för dig som vill arbeta med vår arbetsmiljö, hälsa och friskvård!

Sök rollen Senast 21 november, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Kollektivavtal
 • Lunchförmåner
 • Privat sjukförsäkring

Vi erbjuder

I takt med vår fortsatta tillväxt behöver vi nu förstärka HR-team med en Arbetsmiljöspecialist med inriktning rehab, hälsa och välmående.

Vi erbjuder ett arbetsklimat med högt engagemang och ansvarstagande och kompetenta kollegor. Hos oss får du vara med och påverka och bidra till bolagets fortsatta utveckling.

På Octapharma tycker vi att det är viktigt med en balans mellan arbete och fritid. Vi jobbar aktivt med att främja mångfald, vi är ett företag som tror att det kommer att göra oss ännu starkare, mer produktiva och framgångsrika.

Självklart har vi förmåner som egen lunchrestaurang, friskvårdbidrag m.m. för samtliga av våra medarbetare.

Din Roll:

Som arbetsmiljöspecialist arbetar du som en strategisk, konsultativ och operativ partner med rådgivning inom arbetsmiljöområdet hälsa, rehab och friskvård. Du kommer implementera processer och rutiner inom detta område och ge vägledning och stöd med utgångspunkt i policys och riktlinjer.

Dina ansvarsområden inkluderar bl.a:

 • Organisatorisk och social arbetsmiljö samt friskvård
 • Säkerhetsställa att företaget driver ett organisatoriskt och sociala arbetsmiljö enligt relevanta lagkrav, processer inom områdets miljörelaterade uppgifter.
 • Skapa och implementera effektiva rutiner, och system och aktiviteter för hälsobefrämjande arbete inom organisationen.
 • Ta fram och följa upp företagets mål för organisatorisk och social arbetsmiljö, rehab och friskvård.
 • Samverka med och stötta cheferna i deras arbetsmiljöansvar arbete med att skapa en bra social arbetsmiljö.
 • Primär kontaktperson med företagshälsovården
 • Agera som en professionell kravställare på företagshälsovård och andra tjänsteleverantörer inom området
 • Stötta cheferna i deras rehabiliteringsansvar så att en effektiv rehabiliteringsprocess drivs samt tidigt fånga ohälsa på arbetsplatsen
 • Vid behov vara delaktig i komplexa rehabiliteringsutredningar

Tjänsten är placerad på Octapharma huvudkontor på Kungsholmen och du tillhör HR organisationen. Du kommer samarbeta med två arbetsmiljöspecialister, med inriktning säkerhet/brand och kemiska risker.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen är du självgående, ansvarstagande och lyhörd. Vi tror att du är van att arbeta nära verksamheten, både i operativt och strategiskt arbete. Du är duktig på att driva på processer och se till att de implementeras. Du har en god kommunikationsförmåga och besitter en förmåga att engagera och få med dig människor i arbetet.

Vi tror att du är arbetsmiljöingenjör eller arbetsmiljöspecialist med inriktning på hälsa/rehab med goda kunskaper inom arbetsmiljöområdet, Du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och varit med kring implementeringen av nya processer, samt är van att tolka och redogöra för nya lagar och förordningar.

AnsökanI den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Du söker tjänsten ansökningslänken på Wise Professionals hemsida. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Johanna Nyqwist på johanna.nyqwist@wise.se eller Paul Sredojevic, Paul.Sredojevic@wise.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 21 november, 2019

Här ligger Octapharma AB

Lars Forssells gata 23, Stockholm

Kontakta mig för mer information

Johanna Nyqwist

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 21 november, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Online Sales Manager/eCommerce till K-Rauta

K-Rautas befinner sig i en stark tillväxt där du kommer få möjlighet att ansvara för det operativa arbetet för att fortsätta förbättra och utveckla K-Rautas E-handel. Som Online Sales Manager kommer du ingå i ett väldigt starkt team inom e-Commerce & Digital där ni tillsammans kommer driva arbetet i att förbättra det digitala mötet för våra kunder.

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Head of ebusiness & marketing till Onninen

Vi söker dig som vill ta ansvar för hela marknadsprocessen med fokus på Inbound marketing men också att stärka varumärket Onninen. Du kommer att jobba i en global miljö med stort utbyte av Onninens övriga länder och centrala resurser inom ägaren Kesko i Finland. Välkommen med din ansökan

Stockholm Sista ansökningsdag: 23 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Digital Marknadsförare till Swedol

Har du erfarenhet av att operativt driva marknadsföring för e-handel? Är du sugen på att bygga upp en ny roll och samtidigt leverera resultat? Då kan detta vara precis det du söker. Swedol är i stark tillväxt och söker nu dig som vill vara med och skapa värde för hela Swedol. Vår kultur byggs på driv och hjärta och vi är stolta över vad vi gör. Nu söker vi dig som vill bli en del av oss!

Stockholm Sista ansökningsdag: 25 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök