HR-administratör till JM!

Stockholm Konsultuppdrag

Gillar du service, administration och HR? Läs vidare och sök rollen som HR-administratör på JM !

Sök rollen Senast 19 november, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Till JM söker vi nu en HR-administratör! Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid till och med augusti 2020. Uppdraget startar omgående med hänsyn till en månads uppsägningstid. JM sitter i fina och trevliga lokaler i Solna.

Ditt uppdrag
Som HR-administratör på JM kommer du arbeta nära samtliga områden inom HR med fokus på kompetensutveckling & ledarskap samt löner & förmåner. Du blir ett viktigt stöd för att få administrativa processer och rutiner att fungera så bra och effektivt som möjligt. I din roll kommer du även att arbeta nära HR-direktör och blir på så sätt involverad i ett stort antal områden på koncernnivå.

Arbetsuppgifter som ingår i rollen är;

 • Vara en del av JMs enhet för kompetensutveckling och där ansvara för viss utbildningsadministration samt vara samordnare för JMs årliga traineeprogram
 • Arbeta nära JMs lönekontor med bland annat att skriva avtal, förhandlingsprotokoll och regelbundet ta fram olika rapporter
 • Vara koncernstab HRs IT samordnare
 • Uppdatera och utveckla företagets intranät och verksamhetssystem kopplat till HR
 • Att som sekreterare planera för och skriva protokoll från HR-rådet, där övergripande beslut inom HR tas
 • Administrativt ansvara för prognosarbete och fakturahantering
 • Sköta administration och beställningar av ID06-kort
 • Samordna, boka och kalla till möten kopplade till HR
 • Hantera övriga administrativa uppgifter som exempelvis hjälpa till med att göra presentationer i power point, uppdatera rekryteringsmaterial och boka resor.

Din bakgrund

För rollen som HR-administratör på JM söker vi dig med tidigare erfarenhet från en liknande administrativ roll och som har ett stort intresse för HR. Du är en van användare av Officepaketet och har god systemförståelse. På JM är koncernspråket svenska men vi ser ändå gärna att du är bekväm med att kommunicera på engelska då det kan förekomma.
För att framgångsrikt axla rollen ser vi att du är en person med stor integritet och som på ett serviceorienterat och strukturerat sätt ser till att saker blir gjorda. Det händer mycket i organisationen och tempot är stundtals högt, därför är du med fördel en person som trivs med att hantera många arbetsuppgifter samtidigt. Du är en duktig administratör och du arbetar effektivt och noggrant. Vidare är du en rak och tydlig kommunikatör med god förmåga att förmedla information. Arbetsuppgifterna går från högt till lågt och därför ser vi att du är prestigelös och gillar att hugga i där det behövs.

Om JM
Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor. Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.

När du blir en av oss
Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär. Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Martina Kolga(martina.kolga@wise.se) och Åsa Wallergård Fröblom (asa.wallergard.froblom@wise.se). Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 19 november, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Martina Kolga

Martina Kolga

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 19 november, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Online Sales Manager/eCommerce till K-Rauta

K-Rautas befinner sig i en stark tillväxt där du kommer få möjlighet att ansvara för det operativa arbetet för att fortsätta förbättra och utveckla K-Rautas E-handel. Som Online Sales Manager kommer du ingå i ett väldigt starkt team inom e-Commerce & Digital där ni tillsammans kommer driva arbetet i att förbättra det digitala mötet för våra kunder.

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Head of ebusiness & marketing till Onninen

Vi söker dig som vill ta ansvar för hela marknadsprocessen med fokus på Inbound marketing men också att stärka varumärket Onninen. Du kommer att jobba i en global miljö med stort utbyte av Onninens övriga länder och centrala resurser inom ägaren Kesko i Finland. Välkommen med din ansökan

Stockholm Sista ansökningsdag: 23 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Digital Marknadsförare till Swedol

Har du erfarenhet av att operativt driva marknadsföring för e-handel? Är du sugen på att bygga upp en ny roll och samtidigt leverera resultat? Då kan detta vara precis det du söker. Swedol är i stark tillväxt och söker nu dig som vill vara med och skapa värde för hela Swedol. Vår kultur byggs på driv och hjärta och vi är stolta över vad vi gör. Nu söker vi dig som vill bli en del av oss!

Stockholm Sista ansökningsdag: 25 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök