HR-generalist

Skåne

Vill du vara med och göra skillnad? Trivs du att jobba i en miljö som är föränderlig, där du har möjlighet att påverka? Då kanske den här tjänsten är intressant för dig!

Sök rollen Senast 18 november, 2019

Vi söker nu en HR-Generalist till Mashie FoodTech Solutions AB i Malmö.

Som HR-Generalist arbetar du i en kvalificerad generalistroll inom verksamheten där du arbetar med frågor som rör hela HR-området. Du arbetar nära verksamheten med alla HR-frågor i det dagliga arbetet, med framför allt operativt arbete. Arbetet innebär även att säkerställa en effektiv hantering av HR-administration och löneprocessen (som är outsourcad) för företaget.

Du gillar omväxling i ditt arbete och trivs i en roll där du får jobba högt och lågt!

Arbetsmiljön präglas av samarbete, lärande, relationsfokus och individuell utveckling. Ett högt tempo där det händer mycket hela tiden. Företaget erbjuder kompetensutveckling och möjlighet för rätt person att växa i rollen.

För att trivas i tjänsten tror vi att du framför allt har arbetat några år i en liknande roll tidigare. Du har hanterat bredden i HR frågorna, och trivs bra i den rollen. Vi tror att du har stor integritet och är passionerad för HR frågorna. Du är en person som är nyfiken och gärna driver ditt arbete på egen hand med stöttning av närmsta chef.

Arbetsuppgifter/ansvarsområden består av bland annat:

-Se över policys

-Sätta struktur och processer för HR-arbetet

-Arbeta med IT-stödsystem för processer (medarbetarenkäter/medarbetarsamtal/personalhandböcker)

-Rekrytering – stöd till chefer och process.

-HR-administration

-Förberedande lön

-Employer branding

-Företagskultur

-Arbetsmiljö

-Rehabiliteringsplaner

-Anställningsavtal

-Ledarskapsutveckling

-Kompetenskartläggning

-Lönekartläggning

-Generell administration

-Ansvara delvis för konferenser

Rollen innebär mycket självständigt arbete med flera löpande ansvarsområden, samt sätter stora krav på god prioriterings-, planerings- och samarbetsförmåga. Du arbetar resultatorienterat för att nå bolagets gemensamma mål. 

Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Mer om bolaget:

MASHIE FOODTECH SOLUTIONS AB

Vi skapar framgångsrika kök i Norden genom våra IT system, samt konsultation och utbildningar kring våra helhetslösningar för storkök och restaurang. Med branschexperter och intuitiva applikationer löser vi utmaningarna som våra kunder möter i sina kök varje dag. Vi erbjuder rätt förutsättningar att servera rätt mat för alla. 

Vi är totalt 70 anställda med bl.a. kostekonomer, säljare, verksamhetsutvecklare och mjukvaruutvecklare. Mashie FoodTech Solutions AB har kontor i Malmö (HK), Göteborg, Kungsbacka, Stockholm, Helsingfors samt i Trondheim.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny-Maria Lindström, jenny-maria.lindstrom@wise.se eller 0766 20 29 66.

Sista ansökningsdag för tjänsten är den 18/11. Vi arbetar dock med löpande urval och ser därför fram emot att få din ansökan snarast möjligt. Notera att då urval sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas före utsatt datum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 18 november, 2019

Här ligger Mashie FoodTech Solutions AB

Skeppsbron 13 B, Malmö

Kontakta mig för mer information

Jenny_Maria-lindström

Jenny-Maria Lindström

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 18 november, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Online Sales Manager/eCommerce till K-Rauta

K-Rautas befinner sig i en stark tillväxt där du kommer få möjlighet att ansvara för det operativa arbetet för att fortsätta förbättra och utveckla K-Rautas E-handel. Som Online Sales Manager kommer du ingå i ett väldigt starkt team inom e-Commerce & Digital där ni tillsammans kommer driva arbetet i att förbättra det digitala mötet för våra kunder.

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Head of ebusiness & marketing till Onninen

Vi söker dig som vill ta ansvar för hela marknadsprocessen med fokus på Inbound marketing men också att stärka varumärket Onninen. Du kommer att jobba i en global miljö med stort utbyte av Onninens övriga länder och centrala resurser inom ägaren Kesko i Finland. Välkommen med din ansökan

Stockholm Sista ansökningsdag: 23 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Digital Marknadsförare till Swedol

Har du erfarenhet av att operativt driva marknadsföring för e-handel? Är du sugen på att bygga upp en ny roll och samtidigt leverera resultat? Då kan detta vara precis det du söker. Swedol är i stark tillväxt och söker nu dig som vill vara med och skapa värde för hela Swedol. Vår kultur byggs på driv och hjärta och vi är stolta över vad vi gör. Nu söker vi dig som vill bli en del av oss!

Stockholm Sista ansökningsdag: 25 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök