Konsultchef, Developers Bay – Stockholm

Stockholm Rekrytering

Developers Bay är Sveriges främsta agentur och community för IT-specialister- Nu söker vi dig som vill arbeta som en leverans- […]

Sök rollen Senast 7 december, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förtroendearbetstid
  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter

Developers Bay är Sveriges främsta agentur och community för IT-specialister- Nu söker vi dig som vill arbeta som en leverans- och affärsdriven Konsultchef!

På Developers Bay handlar allt om människorna som är med i vårt nätverk. Vi tror nämligen på att föra samman människor med olika kompetenser, bakgrunder och idéer för att kunna göra det absolut bästa möjliga tillsammans. 

Vårt uppdrag är att representera de bästa IT-specialisterna på marknaden och matcha dem mot relevanta uppdrag hos våra kunder. Vi särskiljer oss genom vårt fokus på kvalitet och vår modell med medlemskap som knyter oss närmare våra konsulter.

Rollen

Som Konsultchef ingår du i leveransteamet och får en viktig roll i bolaget med målsättningen att växa nätverket av konsulter, matcha rätt konsulter till rätt uppdrag samt ansvara för vår leverans mot utvalda kunder. 

Leveransteamet arbetar med att växa nätverket av frilanskonsulter och partnerkonsultbolag. Vi bygger nära relationer med konsulter och partnerbolag och arbetar med att kvalitativt matcha rätt konsult till rätt uppdrag. 

Du kommer in i ett välfungerande och etablerat bolag i stark tillväxt, vilket betyder att du har alla möjligheter att vara med och påverka utvecklingen av leveransteamet och bolaget som helhet. Developers Bay växer snabbt och för rätt person finns möjlighet att vara med på en givande resa. 

Du kommer huvudsakligen arbeta med:

  • Konsultprocess – ​Ansvara för vår konsultprocess vilket inkluderar att granska CV’n, genomföra konsultmöten, administrera tekniska tester, referenstagning, onboarding i vårt konsultsystem samt viss sourcing och rekrytering av nya konsulter till nätverket.
  • Matchning​ – Matcha rätt konsult till rätt uppdrag genom att arbeta i våra verktyg och genom dialog med konsulter och kunder.
  • Kundprocess​ – Intervjua, utvärdera och koordinera konsulter i urvalsprocessen gentemot kund. Delta i konsultintervjuer samt hantera förlängningar på utvalda kunder.
  • Nätverkande och kommunikation ​- Löpande kommunicera med våra konsulter kring status och tillgänglighet. Delta på våra events och nätverka för att bygga personliga relationer med konsulterna. Finnas tillgänglig för frågor samt allmänt hjälpa konsulterna att höja kvalitén på sina konsultprofiler. 
  • Processutveckling​ – Kontinuerligt bidra till att förbättra och utveckla konsulthanteringen och matchningsarbetet.

Vem vi letar efter

Vi söker dig med en grym projektledarförmåga. Du är snabb, flexibel och lösningsorienterad och ser ordning och reda som självklarheter för att kunna leverera i jobbet. Den här rollen handlar också om att värna om och utveckla vår företagskultur och vår community för IT-specialister. Därför tror vi du är både en “people person” som är nyfiken på människor och deras drivkrafter, men också något av en detektiv som trivs med att dyka ner i fokuserad CV-läsning och intensivt matchningsarbete för att hitta rätt person till rätt plats.

Rollen kräver sinne för detaljer och förmåga att sätta sig in kundens behov och koncentrerat läsa många CV:n, men också en social förmåga att intervjua och nätverka med konsulter. Det är ett krav att du är flytande på svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande att ha arbetat med sourcing, rekrytering och matchning inom bemannings- eller konsultbranschen. Vi ser gärna att du förstår hur IT-konsultbranschen fungerar och är väl insatt i det svenska IT-landskapet. Vi vill att du har koll på en del tekniska begrepp inom utveckling (men du behöver inte själv kunna programmera). 

Du ser rollen som Konsultchef som en kul utmaning och lockas av att bygga ett framgångsrikt bolag tillsammans med ett gäng drivna entreprenörer.

Om oss

Du kommer in i ett välfungerande och etablerat bolag i stark tillväxt, vilket betyder att du har alla möjligheter att vara med och påverka utvecklingen av bolaget som helhet och framförallt strategin och utvecklingen av leveransteamet. Developers Bay växer snabbt och för rätt person finns möjlighet att vara med på en givande resa.

I dagsläget är vi ca 500 frilanskonsulter och 100 konsultbolag i nätverket och vi har kontrakt med mer än 100 kunder. Vi omsatte 96 Mkr 2018 och räknar med fortsatt snabb tillväxt i år. 

Vi är ca 20 personer som arbetar i bolaget och vi sitter i fina lokaler på Tegnérgatan 34 i centrala Stockholm och har även kontor på Avenyn i Göteborg. 

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Paul Sredojevic på paul.sredojevic@wise.se, 076-000 18 63, eller Johanna Nyqwist på johanna.nyqwist@wise.se, 073-521 65 87. Vi kommer att intervjua kandidater löpande. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Sök rollen Senast 7 december, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Paul Sredojevic

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 7 december, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Ekonomisk förvaltare till Nabo, Stockholm

Vi växer och söker dig som vill växa med oss! Vill du arbeta på ett bolag med kunden i fokus och som har siktet inställt på att förändra en hel bransch? Vill du jobba i ett härligt team där vi hjälper varandra men där du också förväntas ta stort eget ansvar? Då är Nabo stället för dig.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

HR-administratör

Vill du arbeta som HR-administratör i en supporterande roll? Till vår kund letar vi nu efter en analytisk och prestigelös person som skall stötta inom HR med bland annat utformning av anställningsavtal och rekryteringsadministration. Wise Professionals söker för kunds räkning en HR-administratör för ett konsultuppdrag hos vår kund i Kungälv! Uppdraget är till en början 3 månader, med chans till förlängning.

Göteborg Sista ansökningsdag: 18 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Junior Controller till JM AB

Till JMs huvudkontor och koncernstab Verksamhetsutveckling söker vi nu en engagerad Junior Controller. Verksamhetsutveckling är en koncernövergripande utvecklingsstab med bl.a. ansvar för produktutveckling, processutveckling, IT-utveckling samt Miljö- och hållbarhetsutveckling.

Solna Sista ansökningsdag: 12 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Tax Specialist inom moms till Fortum

Har du erfarenhet av kvalificerad redovisning och att hantera momsfrågor? Eller vill du utvecklas i din specialistroll och lära dig mer? Vi vill satsa på dig som söker en långsiktig arbetsgivare och som har ett stort intresse för momsfrågor och vill jobba specialiserat med detta hos oss. Fortum arbetar utifrån framtidens rena energiförsörjning. Hos oss blir du en del av ett stabilt bolag med bra förmåner och med fokus på livsbalans. Välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök