Compensation & Benefits-ansvarig till Octapharma

Stockholm Rekrytering

Är du Octapharmas nya Compensation & Benefits-ansvarig?

Sök rollen Senast 6 december, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal
  • Lunchförmåner
  • Privat sjukförsäkring

Vi erbjuder ett arbetsklimat med högt engagemang och ansvarstagande och kompetenta kollegor. Hos oss får du vara med och påverka och bidra till bolagets fortsatta utveckling.

På Octapharma tycker vi att det är viktigt med en balans mellan arbete och fritid. Vi jobbar aktivt med att främja mångfald, vi är ett företag som tror att det kommer att göra oss ännu starkare, mer produktiva och framgångsrika.

Självklart har vi förmåner som egen lunchrestaurang, friskvårdbidrag m.m. för samtliga av våra medarbetare.

I rollen kommer du ansvara för att driva och utveckla området compensation & benefits lokalt. Du lägger mycket tid på att utveckla och se över processer inom avdelningen, exempel på detta är effektivisering av de olika årsprocesserna, implementering av den nya förmånsportalen samt fortsatt utveckling av det befintliga befattningsvärderingssystemet.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Vara ett strategiskt och operativt stöd till ledningsgrupp och organisationens chefer för att skapa en hållbar lönestruktur för företagets samtliga medarbetare
  • Leda genomförandet av samtliga löneprocesser enligt lag och kollektivavtal samt genomförandet av årlig bonusutbetalning enligt koncernens policy
  • Övrig strategisk utveckling av området pension och försäkring.
  • Ansvara för utvecklingen av ett strategiskt och funktionellt förmånsutbud som är attraktivt för OABs befintliga och nya medarbetare samt vara sakkunnig inom HR för pensionsområdet

Vem är du? Vi tror att du har akademisk utbildning inom personal, lön eller ekonomi och flera års yrkeserfarenhet. Möjligtvis arbetar du idag som HR Business Partner eller löneansvarig med inriktning på Compensation & Benefits eller Compensation & Benefits-ansvarig. Du har sedan tidigare arbetat med framtagning och implementering av processer och har en övergripande kunskap om Compensation & Benefits frågor, gärna i större verksamheter.

Har du dessutom arbetat i tillverkande verksamhet med flera olika kollektivavtal, ses det som meriterande. Octapharma är ett företag under snabb tillväxt varför det är viktigt att du trivs i ett företag under snabb förändring.

Ansökan:

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Du söker tjänsten ansökningslänken på Wise Professionals hemsida. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Johanna Nyqwist på johanna.nyqwist@wise.se eller Paul Sredojevic, Paul.Sredojevic@wise.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail pga GDPR.

Välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 6 december, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Octapharma AB

Lars Forssells gata 23, Stockholm

Kontakta mig för mer information

Johanna Nyqwist

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 6 december, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Ekonomisk förvaltare till Nabo, Stockholm

Vi växer och söker dig som vill växa med oss! Vill du arbeta på ett bolag med kunden i fokus och som har siktet inställt på att förändra en hel bransch? Vill du jobba i ett härligt team där vi hjälper varandra men där du också förväntas ta stort eget ansvar? Då är Nabo stället för dig.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

HR-administratör

Vill du arbeta som HR-administratör i en supporterande roll? Till vår kund letar vi nu efter en analytisk och prestigelös person som skall stötta inom HR med bland annat utformning av anställningsavtal och rekryteringsadministration. Wise Professionals söker för kunds räkning en HR-administratör för ett konsultuppdrag hos vår kund i Kungälv! Uppdraget är till en början 3 månader, med chans till förlängning.

Göteborg Sista ansökningsdag: 18 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Junior Controller till JM AB

Till JMs huvudkontor och koncernstab Verksamhetsutveckling söker vi nu en engagerad Junior Controller. Verksamhetsutveckling är en koncernövergripande utvecklingsstab med bl.a. ansvar för produktutveckling, processutveckling, IT-utveckling samt Miljö- och hållbarhetsutveckling.

Solna Sista ansökningsdag: 12 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Tax Specialist inom moms till Fortum

Har du erfarenhet av kvalificerad redovisning och att hantera momsfrågor? Eller vill du utvecklas i din specialistroll och lära dig mer? Vi vill satsa på dig som söker en långsiktig arbetsgivare och som har ett stort intresse för momsfrågor och vill jobba specialiserat med detta hos oss. Fortum arbetar utifrån framtidens rena energiförsörjning. Hos oss blir du en del av ett stabilt bolag med bra förmåner och med fokus på livsbalans. Välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök