Enhetschef – Sälj och Service

Falkenberg Rekrytering

Vill du jobba i en framtidsbransch och vara delaktig i arbetet med att nå målet ”Sveriges högsta kundnöjdhet”? Då ska du söka tjänsten som Enhetschef – Sälj och Service på Hallandstrafiken. En viktig och spännande roll!

Sök rollen Senast 10 december, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Föräldralön
  • Friskvård
  • Kollektivavtal
  • Lunchförmåner
  • Personalrabatt

Kollektivtrafiken är en framtidsbransch, allt mer kraft och resurser läggs på att städer och regioner ska få en fungerande och attraktiv kollektivtrafik. Hallandstrafiken är ett ”verktyg” för att få en fungerande och attraktiv region och nu har du chansen att bidra till detta genom att bli Hallandstrafikens nya Enhetschef -Sälj och Service.

Vad ska du göra?

Som Enhetschef ansvarar du för utvecklingen av enhetens uppdrag, i linje med företagets affärsstrategi. Du driver verksamheten med målsättningen att öka biljettförsäljning, både mot privat- och företagskunder. Att dra nytta av digitaliseringen ser vi som en självklarhet. Att information når våra kunder vid störningar och att förseningsersättning betalas ut till våra kunder ligger också i uppdraget, och är minst lika självklart. Du ansvarar också för kontrollavgifter, skolkortshantering, ombud och återförsäljare.

I uppdraget ingår ansvar för enhetens ekonomi, verksamhetsutveckling samt personal vilket inbegriper arbetsmiljöansvar för samtliga fyra medarbetare.

Vem är du?

Då du kommer att ansvara för att vidareutveckla vårt erbjudande och affären ser vi att du har minst 5 års erfarenhet av affärsutveckling/försäljning och att du har erfarenhet av att arbeta mot uppsatta mål och resultat. Vi ser gärna att du har högskoleexamen eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig och att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person har du en förmåga att tänka nytt och motivera dina medarbetare att nå uppsatta mål och har roligt längs vägen. Du har ett stort engagemang, ett prestigelöst förhållningssätt och bygger relationer med kunder och kollegor genom att vara närvarande, lyhörd och kommunikativ. Du har alltid ett fokus på kunden, dvs resenären. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vårt erbjudande

Som Enhetschef kommer du få du en viktig och spännande roll på ett företag som jobbar med frågor som på riktigt påverkar människors vardag. Du kommer att ha stora möjligheter att utveckla din egen roll. Vi är en organisation med korta beslutsvägar och där egna initiativ premieras. Vi är ett härligt och engagerat gäng som trivs med varandra och som är otroligt stolta över vårt arbete, Hallandstrafiken gör skillnad – på riktigt!

Om oss

Hallandstrafiken arrangerar nära 50 000 resor i Halland varje dag. De operatörer vi har avtal med kör årligen mer än två miljoner mil i vår regi. Detta inkluderar busstrafik, samt Öresundståg, Pågatåg, Västtågen och Krösatågen. Hallandstrafiken har ett 80-tal medarbetare som planerar och utvecklar buss-, tåg- och anropsstyrd trafik, miljöarbete, IT-lösningar, information och marknadsföring för kollektivtrafiken i Halland. Hallandstrafiken är dessutom bokningscentral för länets sjukresor och färdtjänstresorna i Laholms, Halmstad, Falkenbergs, Varbergs och Hyltes kommuner.

Samordning och samverkan är nyckelord för vårt arbete, och vi undersöker löpande resbehov och attityder hos våra kunder för att få linjer, turer och tider att passa så många som möjligt.

Läs mer om oss på vår hemsida. 

Vill du veta mer?

Den här rekryteringen genomförs i samarbete med Wise Professionals. Du kommer att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Jenny-Ann Löfgren på jenny-ann.lofgren@wise.se eller Martin Jerrskog på martin.jerrskog@wise.se

Du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt då dessa hanteras löpande.

Sök rollen Senast 10 december, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Hallandstrafiken AB

Holgersgatan 29, Falkenberg

Kontakta mig för mer information

Jenny-Ann Löfgren

Jenny-Ann Löfgren

Senior rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 10 december, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Ekonomisk förvaltare till Nabo, Stockholm

Vi växer och söker dig som vill växa med oss! Vill du arbeta på ett bolag med kunden i fokus och som har siktet inställt på att förändra en hel bransch? Vill du jobba i ett härligt team där vi hjälper varandra men där du också förväntas ta stort eget ansvar? Då är Nabo stället för dig.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

HR-administratör

Vill du arbeta som HR-administratör i en supporterande roll? Till vår kund letar vi nu efter en analytisk och prestigelös person som skall stötta inom HR med bland annat utformning av anställningsavtal och rekryteringsadministration. Wise Professionals söker för kunds räkning en HR-administratör för ett konsultuppdrag hos vår kund i Kungälv! Uppdraget är till en början 3 månader, med chans till förlängning.

Göteborg Sista ansökningsdag: 18 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Junior Controller till JM AB

Till JMs huvudkontor och koncernstab Verksamhetsutveckling söker vi nu en engagerad Junior Controller. Verksamhetsutveckling är en koncernövergripande utvecklingsstab med bl.a. ansvar för produktutveckling, processutveckling, IT-utveckling samt Miljö- och hållbarhetsutveckling.

Solna Sista ansökningsdag: 12 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Tax Specialist inom moms till Fortum

Har du erfarenhet av kvalificerad redovisning och att hantera momsfrågor? Eller vill du utvecklas i din specialistroll och lära dig mer? Vi vill satsa på dig som söker en långsiktig arbetsgivare och som har ett stort intresse för momsfrågor och vill jobba specialiserat med detta hos oss. Fortum arbetar utifrån framtidens rena energiförsörjning. Hos oss blir du en del av ett stabilt bolag med bra förmåner och med fokus på livsbalans. Välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök