Supply & Demand Manager

Kinna Rekrytering

En Supply & Demand Manager med globalt fokus på processer och styrning och ett lokalt fokus på prognoser och ledarskap i en organisation med fokus på framtiden men med en stolt historia. Det är möjligheten vi på Ludvig Svensson erbjuder dig.

Sök rollen Senast 11 december, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Föräldralön
  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal
  • Personalrabatt

Ludvig Svensson har sitt huvudsäte i Kinna, ett modernt samhälle med kvaliteter som storstäderna inte alltid kan erbjuda. Den imponerande tegelbyggnaden som varit vårt huvudkontor sedan starten är också placeringen för vår nya Supply & Demand Manager.

Vad ska du göra?

Uppdraget i rollen är att skapa en global struktur för lageromsättning med hög kvalité i prognostisering och leveransprecision. Under första tiden blir fokus att sätta processer och struktur för att sedan mer aktivt implementera och förfina. Vidare ligger i uppdraget att vara en aktiv ledare för ditt team och agera operativt i logistik- och inköpsfrågor på regional nivå. Du driver processförbättringar inom den globala inköpsprocessen och med mål att uppnå ”One Svensson”, en gemensam process för hela organisationen. I rollen som Global Supply and Demand Planning Manager ansvarar du för:

·                    Supply & Demand planering

·                    Regional Lagerstyrning samt lagerstyrningsprocessen globalt

·                    Volymrelaterad Produktlivscykelplanering

·                    Produktionsplanering för Sverige

·                    Regional leverantörshantering och operativt inköp

Du kommer ha ett team på tre teammedlemmar, en produktionsplanerare och två inköpare som du coachar och leder i deras arbete.

Vem är du?

Du har en examen som högskoleingenjör eller motsvarande, gärna med inriktning mot inköp eller Supply Chain. Du har arbetslivserfarenhet av logistik och Supply Chain Management med fokus på prognostisering, planering och att utvecklat globala processer. Du har även erfarenhet av att leda andra. Du hanterar svenska och engelska obehindrat.

Som person är du affärsmässig och har förmågan att förstå strategier och prioriteringar och använder förmågan för att nå uppsatta mål. Du har förmågan att få med dig andra genom en god kommunikativ förmåga där du lyssnar och tar till dig information från andra och förmedlar budskap tydlig och direkt. Du har också förmågan att påverka andra genom att ange riktning för projekt och skapar motivation och handling hos andra genom uppsatta mål.

Vilka är vi?

AB Ludvig Svensson är ett familjeföretag lett av fjärde generationen. Bolaget grundades 1887 och erbjuder textila klimat- och miljölösningar för professionella inredare och växthusodlare över hela världen. Textilierna produceras i våra egna fabriker i Kinna och Kina under varumärket Svensson. Koncernen omsätter 750 MSEK och har totalt 360 medarbetare, varav 210 i Kinna.

Läs mer om oss på vår hemsida.

Vill du veta mer?

Den här rekryteringen genomförs i samarbete med Wise Professionals. Du kommer att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Martin Jerrskog på martin.jerrskog@wise.se. Du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt då dessa hanteras löpande.

Sök rollen Senast 11 december, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger AB Ludvig Svensson

Bangatan 8, Kinna

Kontakta mig för mer information

Martin Jerrskog

Martin Jerrskog

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 11 december, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Ekonomisk förvaltare till Nabo, Stockholm

Vi växer och söker dig som vill växa med oss! Vill du arbeta på ett bolag med kunden i fokus och som har siktet inställt på att förändra en hel bransch? Vill du jobba i ett härligt team där vi hjälper varandra men där du också förväntas ta stort eget ansvar? Då är Nabo stället för dig.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

HR-administratör

Vill du arbeta som HR-administratör i en supporterande roll? Till vår kund letar vi nu efter en analytisk och prestigelös person som skall stötta inom HR med bland annat utformning av anställningsavtal och rekryteringsadministration. Wise Professionals söker för kunds räkning en HR-administratör för ett konsultuppdrag hos vår kund i Kungälv! Uppdraget är till en början 3 månader, med chans till förlängning.

Göteborg Sista ansökningsdag: 18 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Junior Controller till JM AB

Till JMs huvudkontor och koncernstab Verksamhetsutveckling söker vi nu en engagerad Junior Controller. Verksamhetsutveckling är en koncernövergripande utvecklingsstab med bl.a. ansvar för produktutveckling, processutveckling, IT-utveckling samt Miljö- och hållbarhetsutveckling.

Solna Sista ansökningsdag: 12 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Tax Specialist inom moms till Fortum

Har du erfarenhet av kvalificerad redovisning och att hantera momsfrågor? Eller vill du utvecklas i din specialistroll och lära dig mer? Vi vill satsa på dig som söker en långsiktig arbetsgivare och som har ett stort intresse för momsfrågor och vill jobba specialiserat med detta hos oss. Fortum arbetar utifrån framtidens rena energiförsörjning. Hos oss blir du en del av ett stabilt bolag med bra förmåner och med fokus på livsbalans. Välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök