HR-generalist med erfarenhet av Workday!

Stockholm Konsultuppdrag

Vill du arbeta som en HR-generalist och har erfarenhet av Workday? Sök idag!

Sök rollen Senast 12 december, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förtroendearbetstid
  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Nu söker vi en problemlösande och driven HR-generalist med inriktning mot HR-systemet Workday. Detta är för kommande konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid. Vi vill göra dig uppmärksam på att detta är en annons där du har möjlighet att anmäla ditt intresse för att arbeta som HR-generalist via Wise Professionals i Stockholm.

Ditt uppdrag
Som HR-generalist med inriktning mot HR-system kommer du att vara med på en spännande resa och bland annat hjälpa till i byggandet av struktur och effektivitet. Det här är en kommande roll där du får möjlighet att utvecklas inom ett av de senaste HR-systemen på marknaden samt agera support till chefer inom bolaget. Detta kommer att ge viktiga kontaktytor och goda utvecklingsmöjligheter för dig med ett pedagogiskt sinne som gillar att lära ut och utvecklas i ditt arbete. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för HR-system, service samt att lösa problem! Du kommer få möjlighet att kombinera din kunskap inom IT-system med att ge support samt skapa ordning och reda till deras användare.
Rollen kommer att passa dig som drivs av att arbeta med HR och system och för dig som har ett problemlösande angreppssätt, detta då man kommer vara med och utveckla bolagets rutiner och processer. Att våga driva på ditt eget arbete och kavla upp ärmarna när det behövs är därför essentiellt för att trivas i rollen.

Din bakgrund
Vi söker dig som är intresserad av och har erfarenhet från HR samt har en digital förståelse. Du har tidigare erfarenhet av förändringsarbete och vi ser gärna att du har erfarenhet av brett HR-arbete. Du har en akademisk bakgrund inom HR, Project Management alternativt Business Administration. Då kunderna vi arbetar med ofta jobbar internationellt är det viktigt att du är kommunikativ på både svenska och engelska, i både tal och skrift.

Som person är du öppen och kommunikativ. Du kan på ett självständigt sätt strukturera ditt eget arbete och dina processer. Du känner dig bekväm med att ha många kontaktytor i en organisation samt kan med lätthet tala inför kollegor och vara delaktig i att sätta upp och hålla i utbildningar. För att trivas i rollern som HR-generalist tycker du om att arbeta i en snabbföränderlig miljö med högt tempo där ditt bidrag räknas.

När du blir en av oss
Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär. Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Martina Kolga( martina.kolga@wise.se) och Jakob Törnell (jakob.tornell@wise.se).Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 12 december, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Martina Kolga

Martina Kolga

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 12 december, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Ekonomisk förvaltare till Nabo, Stockholm

Vi växer och söker dig som vill växa med oss! Vill du arbeta på ett bolag med kunden i fokus och som har siktet inställt på att förändra en hel bransch? Vill du jobba i ett härligt team där vi hjälper varandra men där du också förväntas ta stort eget ansvar? Då är Nabo stället för dig.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

HR-administratör

Vill du arbeta som HR-administratör i en supporterande roll? Till vår kund letar vi nu efter en analytisk och prestigelös person som skall stötta inom HR med bland annat utformning av anställningsavtal och rekryteringsadministration. Wise Professionals söker för kunds räkning en HR-administratör för ett konsultuppdrag hos vår kund i Kungälv! Uppdraget är till en början 3 månader, med chans till förlängning.

Göteborg Sista ansökningsdag: 18 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Junior Controller till JM AB

Till JMs huvudkontor och koncernstab Verksamhetsutveckling söker vi nu en engagerad Junior Controller. Verksamhetsutveckling är en koncernövergripande utvecklingsstab med bl.a. ansvar för produktutveckling, processutveckling, IT-utveckling samt Miljö- och hållbarhetsutveckling.

Solna Sista ansökningsdag: 12 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Tax Specialist inom moms till Fortum

Har du erfarenhet av kvalificerad redovisning och att hantera momsfrågor? Eller vill du utvecklas i din specialistroll och lära dig mer? Vi vill satsa på dig som söker en långsiktig arbetsgivare och som har ett stort intresse för momsfrågor och vill jobba specialiserat med detta hos oss. Fortum arbetar utifrån framtidens rena energiförsörjning. Hos oss blir du en del av ett stabilt bolag med bra förmåner och med fokus på livsbalans. Välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök