Senior konsult – rekrytering och attraktion

Malmö Rekrytering

Vi söker dig som vill vara med och bygga, driva och utveckla Wise Professionals i Öresund till ett team och bolag i världsklass.

Sök rollen Senast 15 december, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förtroendearbetstid
  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter

För oss är det viktigt med teamwork och att hjälpas åt, vi brukar prata om att vara on och off stage – vi är professionella samtidigt som vi älskar att skämta och ha roligt på jobb. Vi – Jannice, Jenny-Maria, Malin, Patrik och Josefin ser fram emot att stärka upp teamet på vår resa framåt där såväl befintliga som nya produkter och tjänster behöver skapas och utvecklas för att vi fortsatt ska ligga i framkant. På vårt kontor i Malmö sitter vi i Studio-huset tillsammans med våra andra vänner inom Wise Group-koncernen och totalt är vi 30 kollegor.

Vad ska du göra?
I din roll som senior konsult kommer du att sälja och leverera rekryteringar samt utvecklingsprojekt för HR- och rekryteringsprocesser så som attraktion, rekrytering, on-boarding och processutveckling. Exempel på leveranser är Rekryteringskolor, Kandidatupplevelse-mätningar med efterföljande actions samt hjälpa kunder att stärka sin attraktionskraft. Som senior konsult hos oss har du fullt ansvar att driva dina egna rekryteringsprojekt som du genom ditt befintliga nätverk såväl som nykundsbearbetning själv drar in. Du är van att självständigt bedriva kundbearbetning, försäljningsutveckling och genomföra olika typer av rekryteringsprojekt, inom olika områden, nivåer och parallellt med varandra. Som senior konsult hos oss har du stor frihet och vi uppmuntrar dig att du testar dina idéer, faktum är att det är så många av våra affärsområden och tjänster har uppkommit.

Vem är du?
Vi söker dig som är en fena på försäljningsutveckling, där du gärna kommer med idéer och där du ser potentiella lösningar och möjligheter. Du har, genom din erfarenhet av att ha arbetat med rekrytering och försäljning, med dig ett spännande nätverk i Öresundsregionen. Att arbeta med LinkedIn ser du som en självklarhet. Vidare känner du dig bekväm att tala inför människor och du tycker det där med workshops och rekryteringsutbildningar låter roligt! Du trivs med att möta kunder i ledande befattningar och att vägleda dem i deras rekryteringsutmaningar där du hamnar i rollen som trusted advisor. Du vill arbeta i en resultatorienterad verksamhet där du blir uppmärksammad för dina prestationer och där vi firar tillsammans.

Vilka är vi?
Vårt varumärke och vår möjlighet att påverka, är några av anledningarna att många söker sig till oss. Vi är en mötesplats för kunder – kandidater – konsulter och är specialister på attraktion och kompetensbaserad rekrytering. Läs gärna mer om oss och våra tjänster HÄR

Vi arbetar med starka varumärken och agerar på en nordisk marknad sedan drygt 10 år. Internt är vi ca 80 medarbetare och ca 250 uthyrda konsulter. Vi sitter tillsammans med våra systerbolag inom Wise Group på Nordenskiöldsgatan 24, i ljusa och trevliga lokaler med utsikt över vattnet.

Vad gör du nu?
Om du har blivit intresserad och tycker att du har rätt profil hoppas vi att du söker redan idag. Har du frågor om tjänsten, processen eller vårt bolag är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Martin Jerrskog (martin.jerrskog@wise.se). För att säkerställa en objektiv och antidiskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i processen. Vi värnar om din integritet och behandlar allas personuppgifter enligt GDPR -förordningen och därför kan vi inte emot din ansökan via mail (läs gärna mer här).

Sök rollen Senast 15 december, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Wise Professionals

Nordenskiöldsgatan 24, Malmö

Kontakta mig för mer information

Martin Jerrskog

Martin Jerrskog

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 15 december, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Ekonomisk förvaltare till Nabo, Stockholm

Vi växer och söker dig som vill växa med oss! Vill du arbeta på ett bolag med kunden i fokus och som har siktet inställt på att förändra en hel bransch? Vill du jobba i ett härligt team där vi hjälper varandra men där du också förväntas ta stort eget ansvar? Då är Nabo stället för dig.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

HR-administratör

Vill du arbeta som HR-administratör i en supporterande roll? Till vår kund letar vi nu efter en analytisk och prestigelös person som skall stötta inom HR med bland annat utformning av anställningsavtal och rekryteringsadministration. Wise Professionals söker för kunds räkning en HR-administratör för ett konsultuppdrag hos vår kund i Kungälv! Uppdraget är till en början 3 månader, med chans till förlängning.

Göteborg Sista ansökningsdag: 18 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Junior Controller till JM AB

Till JMs huvudkontor och koncernstab Verksamhetsutveckling söker vi nu en engagerad Junior Controller. Verksamhetsutveckling är en koncernövergripande utvecklingsstab med bl.a. ansvar för produktutveckling, processutveckling, IT-utveckling samt Miljö- och hållbarhetsutveckling.

Solna Sista ansökningsdag: 12 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Tax Specialist inom moms till Fortum

Har du erfarenhet av kvalificerad redovisning och att hantera momsfrågor? Eller vill du utvecklas i din specialistroll och lära dig mer? Vi vill satsa på dig som söker en långsiktig arbetsgivare och som har ett stort intresse för momsfrågor och vill jobba specialiserat med detta hos oss. Fortum arbetar utifrån framtidens rena energiförsörjning. Hos oss blir du en del av ett stabilt bolag med bra förmåner och med fokus på livsbalans. Välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök