Senior rekryteringskonsult

Stockholm Rekrytering

Vill du få den roligaste tiden i din karriär? Vill du arbeta på en rekryteringsbyrå som utmanar branschen och vara konsult på riktigt? Då tycker jag du ska läsa vidare.

Sök rollen Senast 16 december, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förtroendearbetstid
  • Friskvård

Bli en av oss
Vi utmanar rekryteringsbranschen – på riktigt! Vill du vara med på den resan tillsammans med oss? Att bli en ”wisare” innebär att jobba med ett gäng modiga, proffsiga och nyfikna kollegor. Vårt varumärke och vår marknadsposition i kombination med möjligheten att påverka är några av de främsta anledningarna till att våra kollegor valt att börja arbeta hos oss.
Senior rekryteringskonsult inom HR- och löneområdet till Wise Professionals

Nu finns det en möjlighet för dig med stor erfarenhet inom rekryteringsområdet att verkligen vara med och påverka de företag och organisationer som utgör vår arbetsmarknad. I denna roll kommer du, förutom att driva rekryteringsprocesser inom HR- och löneområdet, även att utbilda organisationer som väljer att hantera hela eller delar av rekryteringsprocessen själva. Utbildningarna kan vara i form av föreläsningar och workshops men även digitala såsom webinars. Du är en fena på sociala medier och trivs med att inspirera, engagera och att ta ställning i viktiga frågor samt att sprida ditt budskap.

Vem vi tror att du är
Du är nyfiken och modig!
 Denna roll kräver att ligga i framkant inom evidensbaserad metodik och att vara uppdaterad kring vad som krävs för att rekrytera på dagens talangmarknad. Du är orädd och har en drivkraft att ständigt utveckla dig själv och andra.

Du är professionell! Eftersom det för oss är viktigt att vårt arbete utförs med kvalitet rakt igenom, allt från kandidatupplevelse till kundupplevelse, och att verka för mer lyckade och fördomsfria rekryteringar.

Du är affärsmässig! Du är förtroendeingivande, initiativrik och duktig på att skapa och underhålla relationer.

Du är kommunikativ! Genom din mycket goda kommunikativa förmåga i tal, skrift, svenska och engelska, skapar du relationer på alla plan och är lyckosam i att få med dig andra i att förverkliga idéer till handling.

Du är en säljande konsult Du genererar och driver dina egna affärer och har en vilja att verka affärsorienterat och entusiasmeras av försäljningens alla delar. Du är van och trivs i konsultrollen och ser den rådgivande delen som självklar, rolig och berikande.

Delar du vår passion?
Vad säger du om att komma till jobbet varje dag och mötas av engagerade kollegor, skratt varvat med givande diskussioner? Vi arbetar med personliga möten och relationer, där hjärta och värme är lika viktigt som affärsmässighet och resultat. Vi är passionerade, nyfikna individer som utmanar både gamla sanningar och nya tekniker, som driver positiv och värdeskapande förändring.

Vad händer nu?
Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på
www.wise.se/lediga-jobb/ och du får då svara på fyra korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 16 december, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Du får gärna kontakta mig om du har frågor kring tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag heter Hanna Nörgaard, hanna.norgaard@wise.se, och är senior rekryteringskonsult inom HR- och löneområdet här på Wise Professionals.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 16 december, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Wise Professionals AB

Sveavägen 13, Stockholm

Kontakta mig för mer information

Hanna Nörgaard

Hanna Nörgaard

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 16 december, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Ekonomisk förvaltare till Nabo, Stockholm

Vi växer och söker dig som vill växa med oss! Vill du arbeta på ett bolag med kunden i fokus och som har siktet inställt på att förändra en hel bransch? Vill du jobba i ett härligt team där vi hjälper varandra men där du också förväntas ta stort eget ansvar? Då är Nabo stället för dig.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

HR-administratör

Vill du arbeta som HR-administratör i en supporterande roll? Till vår kund letar vi nu efter en analytisk och prestigelös person som skall stötta inom HR med bland annat utformning av anställningsavtal och rekryteringsadministration. Wise Professionals söker för kunds räkning en HR-administratör för ett konsultuppdrag hos vår kund i Kungälv! Uppdraget är till en början 3 månader, med chans till förlängning.

Göteborg Sista ansökningsdag: 18 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Junior Controller till JM AB

Till JMs huvudkontor och koncernstab Verksamhetsutveckling söker vi nu en engagerad Junior Controller. Verksamhetsutveckling är en koncernövergripande utvecklingsstab med bl.a. ansvar för produktutveckling, processutveckling, IT-utveckling samt Miljö- och hållbarhetsutveckling.

Solna Sista ansökningsdag: 12 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Tax Specialist inom moms till Fortum

Har du erfarenhet av kvalificerad redovisning och att hantera momsfrågor? Eller vill du utvecklas i din specialistroll och lära dig mer? Vi vill satsa på dig som söker en långsiktig arbetsgivare och som har ett stort intresse för momsfrågor och vill jobba specialiserat med detta hos oss. Fortum arbetar utifrån framtidens rena energiförsörjning. Hos oss blir du en del av ett stabilt bolag med bra förmåner och med fokus på livsbalans. Välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök