HR Konsult till Edge

Stockholm Rekrytering

Edge är ett digitalt produktbolag. Vi hjälper våra kunder att förenkla sitt HR-arbete och skapa bättre medarbetarupplevelser!

Sök rollen Senast 20 december, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Förtroendearbetstid
 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter

Edge är ett digitalt produktbolag. Vi hjälper våra kunder att förenkla sitt HR-arbete och skapa bättre medarbetarupplevelser. Vi levererar tjänster till tusentals företag och organisationer inom alla olika branscher. Edge är ett bolag inom koncernen Wise Group AB (publ), som är noterat på OMX First North. Läs mer på www.edgehr.se

Edge är en ledande aktör på den svenska marknaden för digitala produkter inom HR-området. 

Att årligen genomföra en lönekartläggning, som säkerställer att det inte finns osakliga löneskillnader, är ett lagkrav för alla organisationer med fler än tio anställda. Därför har vi på Edge utvecklat Pay Analytics som underlättar våra kunders arbete med lönekartläggning och säkerställer att lagens krav uppfylls. Nu söker vi dig som vill träffa våra kunder, prata lönekartläggning och bida till utvecklingen av produkten!

Vi erbjuder

Vi är mitt i en spännande fas där vi blir mer av ett renodlat digitalt produktbolag kompletterat med konsulttjänster. Det innebär att det finns en fantastisk möjlighet att vara med och forma arbetet i ett bolag med stort engagemang, höga ambitioner och positiva kollegor. Hos oss blir du en del i arbetet med våra fortsatta satsningar i verksamheten och ditt bidrag kommer vara värdefullt för vår framtida utveckling. Vi brinner för att nå ut och hjälpa våra kunder att hantera sina HR-frågor på ett smart och effektivt sätt – eller som vi säger HR made easy.

Edge ingår i Wise Group och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom Wise.

Din Bakgrund:

Vi söker dig som har ett stort intresse av HR och som trivs i en kundnära roll. Du har hög social kompetens, arbetar strukturerat och har lätt för att sätta dig in i nya områden och utmaningar. Du har praktisk erfarenhet av HR och gärna av att arbetat med digitalisering av HR, internt på ett bolag eller externt som konsult.

Vi tror du

 •  Har några års erfarenhet inom HR-området, eller inom Compensation & Benefits.
 •  Är van att leda och arbeta med implementering av nya processer. 
 • Har erfarenhet av lönekartläggning, lönestrukturer och löneprocesser.
 • Har kunskap om kollektivavtal, facklig samverkan och insikt i både arbetsgivar- och arbetstagarperspektivet.

Vi ser gärna du är bekant med konsultrollen och har ett högt kvalitetstänk. Ditt digitala intresse i kombination med ditt HR-intresse gör att du snabbt kan sätta dig in i våra produkter och hur de i sin tur kan förenkla och effektivisera våra kunders arbete.

Som rådgivande konsult hos oss är det viktigt att du trivs med att ta egna initiativ, är självgående och gillar att driva egna projekt. Du är ansvarstagande, lösningsorienterad och ser goda relationer som en självklarhet för att lyckas i arbetet.

Din roll:

Arbetet innebär att driva flera spännande projekt parallellt hos olika kunder och dagligen träffa HR-avdelningar i flera olika typer av verksamheter, såväl inom privat som offentlig sektor.

 I rollen som HR-konsult Pay Analytics:

 • Genomför och faciliterar du lönekartläggningar med stöd av vår produkt Pay Analytics.
 • Ansvarar du för ditt eget uppdrag/projekt och beläggning
 • Presenterar och offererar du Pay Analytics inklusive konsultstöd till kunder
 • Ger du konsultativt stöd till våra kunder i frågor som rör lönekartläggning
 • Genomför du utbildningar på området för HR, ledningsgrupper och chefer
 • Tillsammans med Product Manager, omvandlar du våra kunders feedback till insikter som driver produktutveckling av Pay Analytics framåt
 • Bidrar du till den fortsatta utvecklingen av Edge övriga digitala produkter

En del av våra kunder finns utanför Stockholmsområdet, därför kan det förekomma både resor över dagen samt resor med övernattning. 

Tjänsten är på heltid och placering är på huvudkontoret på Sveavägen 13, Stockholm.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Du söker tjänsten ansökningslänken på Wise Professionals hemsida. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Johanna Nyqwist på johanna.nyqwist@wise.se eller Paul Sredojevic, Paul.Sredojevic@wise.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail pga GDPR.

Välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 20 december, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Edge HR

Sveavägen 13, Stockholm

Kontakta mig för mer information

Johanna Nyqwist

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 20 december, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Ekonomisk förvaltare till Nabo, Stockholm

Vi växer och söker dig som vill växa med oss! Vill du arbeta på ett bolag med kunden i fokus och som har siktet inställt på att förändra en hel bransch? Vill du jobba i ett härligt team där vi hjälper varandra men där du också förväntas ta stort eget ansvar? Då är Nabo stället för dig.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

HR-administratör

Vill du arbeta som HR-administratör i en supporterande roll? Till vår kund letar vi nu efter en analytisk och prestigelös person som skall stötta inom HR med bland annat utformning av anställningsavtal och rekryteringsadministration. Wise Professionals söker för kunds räkning en HR-administratör för ett konsultuppdrag hos vår kund i Kungälv! Uppdraget är till en början 3 månader, med chans till förlängning.

Göteborg Sista ansökningsdag: 18 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Junior Controller till JM AB

Till JMs huvudkontor och koncernstab Verksamhetsutveckling söker vi nu en engagerad Junior Controller. Verksamhetsutveckling är en koncernövergripande utvecklingsstab med bl.a. ansvar för produktutveckling, processutveckling, IT-utveckling samt Miljö- och hållbarhetsutveckling.

Solna Sista ansökningsdag: 12 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Tax Specialist inom moms till Fortum

Har du erfarenhet av kvalificerad redovisning och att hantera momsfrågor? Eller vill du utvecklas i din specialistroll och lära dig mer? Vi vill satsa på dig som söker en långsiktig arbetsgivare och som har ett stort intresse för momsfrågor och vill jobba specialiserat med detta hos oss. Fortum arbetar utifrån framtidens rena energiförsörjning. Hos oss blir du en del av ett stabilt bolag med bra förmåner och med fokus på livsbalans. Välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök