Löneansvarig

Stockholm

Evidensia söker dig som vill ta dig an en ansvarsfull roll som löneansvarig i ett företag som gör stor skillnad för djurens bästa varje dag. Du kommer att få arbeta i en värderingsstyrd organisation med en vänlig kultur och ett starkt syfte, att göra skillnad genom digitalisering.

Sök rollen Senast 18 december, 2019

Ditt uppdrag
Löneenheten håller just nu på att flytta från Malmö till Stockholm, och från årsskiftet kommer lönerna att hanteras helt från Stockholm. Nu har du därför möjligheten att få driva utveckling av löneenheten tillsammans med en lönespecialist. Du kommer att hantera hela löneprocessen, från ax till limpa. I din nya roll kommer du även att få arbeta med att uppdatera och utveckla rutiner och processer, som du sedan ansvarar för att utbilda cheferna i. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för företagets cirka 1800 löner, vilket inkluderar att hantera såväl kollektiv- som tjänstemannalöner. Idag har vi lönesystemet Agda och rapporteringsverktyget Quinix som du kommer att arbeta i.

Utöver den löpande löneadministrationen kommer du att ha ett tätt samarbete med ekonomiavdelningen, bland annat i samband med bokslut och kontoavstämningar. Därutöver kommer du att ha en viktig supportfunktion gentemot koncernens olika kliniker. Både du och din lönespecialistskollega kommer att rapportera till företagets CFO.

Din bakgrund
Vi söker dig som har KY-utbildning inom löneområdet/eller annan relevant akademisk utbildning. Vidare har du flera års erfarenhet av att hanterat lön från ax till limpa på ett medelstort bolag, och är van att tolka olika kollektivavtal. Vidare har du ett gediget systemintresse och behärskar engelska som arbetsspråk. Vi ser även att du tidigare haft erfarenhet som teamledare och även gärna haft personalansvar. Dessutom är det starkt meriterande om du har hanterat löner i Agda.

Som person motiveras du av att utveckla effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och du tar gärna fram kort- och långsiktiga planer som är övergripande och realistiska. Vidare förmedlar du information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt och du är en person som ofta agerar när andra tvekar. Därutöver ställs det krav på en god social- och lösningsfokuserad förmåga eftersom du kommer att ha mycket kontakt med våra klinikchefer och övriga medarbetare.

Om Evidensia
Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.  

Vad händer nu?Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 18 december, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Du får gärna kontakta mig om du har frågor kring tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag heter Hanna Nörgaard, hanna.norgaard@wise.se, och är senior rekryteringskonsult inom HR- och löneområdet här på Wise Professionals.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 18 december, 2019

Här ligger Evidensia

Östhammarsgatan 74, Stockholm

Kontakta mig för mer information

Hanna Nörgaard

Hanna Nörgaard

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 18 december, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Ekonomisk förvaltare till Nabo, Stockholm

Vi växer och söker dig som vill växa med oss! Vill du arbeta på ett bolag med kunden i fokus och som har siktet inställt på att förändra en hel bransch? Vill du jobba i ett härligt team där vi hjälper varandra men där du också förväntas ta stort eget ansvar? Då är Nabo stället för dig.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

HR-administratör

Vill du arbeta som HR-administratör i en supporterande roll? Till vår kund letar vi nu efter en analytisk och prestigelös person som skall stötta inom HR med bland annat utformning av anställningsavtal och rekryteringsadministration. Wise Professionals söker för kunds räkning en HR-administratör för ett konsultuppdrag hos vår kund i Kungälv! Uppdraget är till en början 3 månader, med chans till förlängning.

Göteborg Sista ansökningsdag: 18 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Junior Controller till JM AB

Till JMs huvudkontor och koncernstab Verksamhetsutveckling söker vi nu en engagerad Junior Controller. Verksamhetsutveckling är en koncernövergripande utvecklingsstab med bl.a. ansvar för produktutveckling, processutveckling, IT-utveckling samt Miljö- och hållbarhetsutveckling.

Solna Sista ansökningsdag: 12 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Tax Specialist inom moms till Fortum

Har du erfarenhet av kvalificerad redovisning och att hantera momsfrågor? Eller vill du utvecklas i din specialistroll och lära dig mer? Vi vill satsa på dig som söker en långsiktig arbetsgivare och som har ett stort intresse för momsfrågor och vill jobba specialiserat med detta hos oss. Fortum arbetar utifrån framtidens rena energiförsörjning. Hos oss blir du en del av ett stabilt bolag med bra förmåner och med fokus på livsbalans. Välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök