Stockholm

Interim CFO

Är du interim CFO och intresserad av nytt uppdrag? Kolla in denna tjänst.

Nu har vi ett spännande CFO-uppdrag i pipen! Till en av våra kunder i Cleantech branschen söker vi dig som är interim CFO med möjlighet att axla ett nytt uppdrag gärna med start så snart som möjligt. Uppdraget sträcker sig minimum sex månader. Vår kunds kontor är placerat 30 minuter med bil från Stockholm. 

Vi söker en affärsinriktad och operativ CFO för en bred roll där du har ett övergripande ansvar för bolagets ekonomi, budget- och prognosprocess, uppföljning och analys för att stötta och driva verksamheten framåt. Du arbetar nära VD och det team du ansvarar för består av 6 personer. Du fortsätter arbetet med att skapa trygghet, ordning och reda samt skapa en mycket god överblick av bolagets finansiella struktur. Det innebär att utveckla och professionalisera ekonomifunktionen och bygga dess förmåga i syfte att skapa en mer affärsstöttande enhet som bidrar till vår kunds fortsatta tillväxtresa. Det innebär också att utveckla funktionens förmåga att sätta relevanta KPIer för att bli bättre på att följa upp och hitta möjliga avvikelser.

Här söker vi dig som har erfarenhet av och trivs i en analytisk, affärsnära och operativ roll, där du är en nyckelperson i att driva bolaget framåt. Att vara ett naturligt stöd för VD och att bidra till att utveckla hela företaget är en självklar del i uppdraget. Som CFO har du ett gediget affärsintresse och vilja att bidra i såväl den dagliga affären som möjliga förvärv samt har en god förmåga att vara proaktiv, ta ägandeskap och bygga stabilitet.

Den här rollen passar dig som har en stark entreprenöriell anda och tror på styrkan i att arbeta som team. Du har en prestigelös inställning och tackar aldrig nej till att hjälpa andra och hugga i där det behövs. Dessutom har du en stark analytisk förmåga och är vass på att hantera komplexa situationer.

Ditt systemintresse är stort, och du ser det som en naturlig del av rollen att ständigt utveckla bolagets system och löpande processer.

Har vi väckt ditt intresse?

Har du frågor om rollen kontakta Iren Sayar iren.sayar@eqonomy.se. För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka!

Ansök nu!

tjänstepension

Så går det till

Vår process

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb