Stockholm Rekrytering

Accounting Manager Nordic till Vitamin Well

Vitamin Well – Accounting Manager Nordic

Vitamin Well-koncernen består av drivna personer med intresse, engagemang och hjärta för vår verksamhet. Att arbeta på Vitamin Well innebär att arbeta tillsammans i högt tempo med fokus på innovation och affärsnytta. Det är medarbetarna som gör skillnad varje dag och som är vår främsta konkurrensfördel. Men vår resa har bara börjat. Vill du vara med?

Dina ansvarsområden

Denna roll är för dig som trivs i ledarrollen samtidigt som du själv vill utmanas inom redovisning. Att få vara med och effektivisera samt skapa processer och rutiner i ett bolag i ständig utveckling är något du eftersträvar. Här erbjuds du dessutom delaktighet i många spännande projekt såsom att driva processförbättringar samt supportera nya affärsområden och marknader.

Som Accounting Manager på Vitamin Well kommer du att ha det övergripande ansvaret för den dagliga redovisningen i gruppens nordiska verksamhet. Rollen innebär att du leder och utvecklar medarbetarna i redovisningsgruppen som idag består av 6 personer. Din arbetsplats blir på Sturegatan i Stockholm och du rapporterar direkt till koncernens CFO.

Tillsammans med CFO, koncernredovisningschef och Business Controllers ansvarar du för att säkra att redovisningen möjliggör efterfrågad uppföljning och analys av affärsverksamheten.

I rollen som Accounting Manager förväntas du också aktivt bidra till koncernens övergripande utmaningar:

 • Utveckla ledarskap och medarbetarskap
 • Skapa skalbara och effektiva arbetssätt och processer för att möjliggöra fortsatt stark tillväxt
 • Säkerställa god intern kontroll

Huvudsakliga ansvarsområden

 • Ansvarig för upprättande och kvalitetssäkring av månadsbokslut och årsbokslut
 • Ansvar för löpande redovisning i moderbolaget
 • Rapportering till myndigheter
 • Hantera moms- och tullfrågor samt skatteregler
 • Stödja och leda redovisningsgruppen i förändringsprojekt
 • Strukturera arbetsprocesser
 • Effektivisera och automatisera redovisningsfunktionen
 • Cash Management

Den här rollen passar dig som brinner för redovisning, har en stark entreprenöriell anda och tror på styrkan i att arbeta som team. Du har en prestigelös inställning och tackar aldrig nej till att hjälpa andra och hugga i där det behövs. Dessutom har du en stark analytisk förmåga och är vass på att hantera komplexa situationer.

Vem är du?

För att trivas i rollen ser vi att du är civilekonom eller motsvarande och har några års erfarenhet från liknande roll. Kanske har du revisorsbakgrund och ser detta som ditt nästa steg, alternativt har du ”mellanlandat” i en liknande roll och är redo att ta dig an ett större team på ett nytänkande bolag. Du har ett stort intresse för ledarskap samt redovisningsrelaterade frågor och trivs i en snabbrörlig miljö.

Ditt systemintresse är stort, och du ser det som en naturlig del av rollen att ständigt utveckla bolagets system och löpande processer. Erfarenhet av Microsoft Dynamics AX365 och lagerredovisning är meriterande, likaså erfarenhet från Cash Management och processutveckling. Engelska och svenska behärskar du i tal och skrift.

Ditt arbete kännetecknas av noggrannhet och struktur och du tar stort ansvar för din och teamets leverans. Som person är du självgående och initiativtagande och tar på ett proaktivt sätt helhetsansvar för dina uppgifter och levererar utifrån uppsatta mål och tidsramar med given kvalitet. Du är analytisk och lösningsorienterad och har förmågan att arbeta effektivt i ett högt tempo utan att tappa känslan för detaljer.

Om Vitamin Well

Vitamin Well är ett svenskt företag som sedan lanseringen 2008 växt kraftigt och består idag av sex varumärken; Vitamin Well, NOCCO (No Carbs Company), Barebells, NOBE aloe vera, Smiling och Tyngre. Vi finns representerade i större delen av Europa, USA samt delar av Asien. 2020 omsatte koncernen 2,2 mdkr med ett EBITA på 208 mkr och har ca 330 anställda.

Har vi väckt ditt intresse?

I den här rekryteringen samarbetar Vitamin Well med EQonomy/Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på eqonomy.se och du får då svara på några korta frågor. Vi värnar om din integritet och behandlar allas personuppgifter enligt GDPR förordningen därför kan vi inte ta emot din ansökan via mail hur gärna vi än vill.

Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jonatan Lundberg jonatan.lundberg@eqonomy.se eller Christina Norin christina.norin@eqonomy.se

Välkommen att söka!

Förmåner

 • Friskvård
 • Förtroendearbetstid
 • Karriärmöjligheter

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb