Stockholm Konsultuppdrag

HR/Lönekoordinator – intresseanmälan!

Just nu söker vi flera HR-/lönekoordinatorer till kommande konsultuppdrag! Det här passar dig som drivs av att ha en kombinerad HR/löneroll. Skicka in din intresseanmälan idag!

Via denna annons har du möjlighet att anmäla ditt intresse för att arbeta som HR-/lönekoordinator via oss på Wise Professionals i Stockholm. Vi märker att alltfler kunder efterfrågar denna kompetens, därför träffar vi på Wise Professionals proaktivt kandidater med ambitionen att sedan kunna matcha in dem i uppdrag som vi får in. Nu söker vi dig som är eller vill arbeta som HR-/lönekoordinator. Om du känner att kvalifikationerna nedan stämmer in på dig – skicka in din intresseanmälan!

Ditt uppdrag

I rollen som HR-/lönekoordinator är ditt huvudsakliga fokus att i samarbete med outsourcad lönebyrå koordinera löneprocessen för bolagets medarbetare. Ofta intar du en kravställande position och inte sällan hanterar du lönerna för nordiska medarbetare. Parallellt med detta stöttar du dina HR-kollegor i HR-administrativa eller HR-koordinerande arbetsuppgifter.

Exempel på arbetsuppgifter (obs. arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag och kund)

  • First line support till anställda gällande lönefrågor
  • Analysera och leverera olika typer av rapporter internt
  • Vara en rådgivare till HR avdelning och chefer gällande lönefrågor såsom semesterskuld, karensdagar och pension
  • Samarbeta med HR/Finansavdelning kring olika projekt och vara förmedlare och representant av finansavdelningen i frågor som påverkar företags lönekostnader
  • Registrera olika typer av ändringar hos myndigheter och försäkringsbolag.
  • Ansvarig för lönebokslut
  • Delaktig i HR-projekt

Din bakgrund

För att passa in i rollen som HR-/lönekoordinator tror vi att du har något års erfarenhet av lönearbete, antingen av en renodlad löneroll eller så har du kommit i kontakt med dessa frågor i din HR-roll. Vi ser gärna att du har erfarenhet av olika kollektivavtal samt goda kunskaper i Excel. Att du har en utbildning inom lön eller HR är en förutsättning, samt även att du drivs av kombinationen mellan HR och lön.

Som person är du lösningsorienterad, gilla att driva processer framåt och ger det lilla extra. Du är flexibel och serviceinriktad men kan även säga nej vid behov och är duktig på att prioritera.

Visst låter detta som otroligt roliga arbetsuppgifter?! Vi ser fram emot din ansökan!

När du blir en av oss

Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär, ambitiöst va? Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är rekryteringskonsult Parastoo Afsharian (parastoo.afsharian@wise.se, 076- 000 18 70) och kandidatspecialist Emma Gärdebäck (emma.gardeback@wise.se, 076-525 90 37)

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb