Stockholm Konsultuppdrag

Kvalificerad redovisningsekonom långt uppdrag

Är du en erfaren redovisningsekonom som gärna vill axla ett långt uppdrag som ekonom hos en av våra kunder? Kolla in denna tjänst!

Kvalificerad redovisningsekonom långt uppdrag

Eqonomy söker nu en Kvalificerad redovisningsekonom för ett interimsuppdrag för ca ett år med start mitten av augusti. Bolaget har sitt huvudkontor i söderort. Som kvalificerad redovisningsekonom har du ett brett arbete med eget ansvar, där det finns möjlighet att fördjupa sina kunskaper inom redovisning.

Din roll 
Som kvalificerad redovisningsekonom tillhör du ett team med fem kollegor och rapporterar till redovisningschefen. I rollen kommer du arbeta med kvalificerad redovisning och redovisningsfrågor för verksamheten, men även ha ett ansvar för controlling kopplad till vår Overhead.

Ansvarsområden:

  • Löpande redovisning samt bokslut
  • Upprätta årsredovisning och inkomstdeklaration enligt K3-regelverket
  • Kvalificerade redovisningsfrågor rörande skatt, moms, pensioner och semesterlöneskuld
  • Analysera och prognosticera pensionsskuld
  • Ansvar för IRFS-frågor, framför allt rörande pensioner och leasing
  • Självständigt driva uppföljning och prognos av bolagets OH-funktioner
  • Medverka i förbättringsprojekt inom redovisningsavdelningen

Din bakgrund och person
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomiområdet och god problemlösningsförmåga samt kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift. Du kan självständigt arbeta med löpande redovisning, avstämningar och kvalificerade redovisningsfrågor samt upprätta bokslut i enlighet med K3-regelverket. Du har en förståelse för skatte- och momsfrågor, pensioner och semesterlöneskuld och är öppen för att ytterligare fördjupa din kunskap här. Då du i denna roll även arbetar en del med controlling ser vi även erfarenhet av detta som meriterande. Du har generellt goda kunskaper i Officepaketet och Excel samt erfarenhet av olika ekonomisystem.

Placering: Södertort, finns möjligheten att arbeta på distans.

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Har du frågor om rollen kontakta Shadi Mårtensson, Shadi.Martensson@Eqonomy.se . För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka!

Förmåner

  • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb