Stockholm

Redovisningsekonom till Strukton Rail

Är du en redovisningsekonom/redovisningsassistent som arbetat med löpande bokföring och nu är redo att ta nästa steg i karriären?

Motiveras du av att kunna utvecklas inom redovisning tillsammans med dina kollegor? Vi på Strukton Rail söker en ny medarbetare till vårt redovisningsteam!

Som redovisningsekonom tillhör du ett team med fyra kollegor och rapporterar till redovisningschefen. I vårt arbetslag trivs vi ihop, jobbar engagerat och självständigt och stöttar varandra för att nå gemensamma mål. Hos oss har vi en transparent dialog och är nyfikna och har en vilja att utveckla och utvecklas. Din placering är på vårt trevliga kontor i Västberga. Vi tillämpar ett flexibelt arbetssätt där man arbetar på plats och om arbetet tillåter, kan arbeta någon dag i veckan från hemmakontoret.

Ansvarsområden

* Löpande bokföring och bokslut

* Anläggningsregister

* Bokföring och avstämning av personalrelaterade poster

* Säkerställa att AGI, F-skatt, lön mm betalas i tid

* Kontoavstämningar

* Backup leverantörs- och kundreskontror

* Kontroll avdragsgilla resp. ej avdragsgilla kostnader

* Hantera delar av ekonomis funktionsmailbox

* Medverka i förbättringsprojekt inom redovisningsområdet

Din bakgrund och person

Vi söker dig som har arbetat ett par år som ekonomiassistent och nu vill ta nästa steg i karriären! Du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift. Du har generellt goda kunskaper i Officepaketet samt erfarenhet av olika ekonomisystem.

Som person är du strukturerad och noggrann då arbetsuppgifterna ställer krav på dig att leverera med kvalitet i tid. Redovisningsteamet är en supportfunktion där vi gärna stöttar organisationen i olika redovisningsfrågor, vilket du gärna medverkar till. Du är en person som bidrar med positiv energi. Du tycker om att arbeta både självständigt och i ett team där vi samarbetar, backar upp varandra och ser fördelarna i att dela med dig av kunskaper och erfarenheter.

Hos oss kommer du att trivas om du gillar ett brett arbete med eget ansvar. Du som motiveras av att lösa problem, som kan planera och strukturera ditt arbete och som trivs i en föränderlig verksamhet, kom till oss! Strukton Rail är en decentraliserad organisation där det är lätt att ta kontakt och skapa relationer och samarbeten på olika nivåer, något som kommer att vara centralt i den här rollen. Hos oss finns stora möjligheter för en nyfiken och utvecklingsorienterad person att fördjupa sina kunskaper inom redovisning samt att lära sig mer om vår bransch om du inte redan kan det. Vi söker en kollega som vill bidra med sina kunskaper och sitt goda humör till vår arbetsgrupp.

Om Strukton Rail

Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige ca 950 medarbetare och omsätter drygt två miljarder kronor.

Ansökan

I den här processen samarbetar Strukton Rail med Eqonomy. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på eqonomy.se och du får då svara på några korta frågor – vi tar inte emot ansökningar via mejl. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsult Richard Khouri på richard.khouri@eqonomy.se

Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Ansök nu!

tjänstepension

Så går det till

Vår process

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb