Learning & Development Specialist

Stockholm Rekrytering

Hos oss på Synoptik får du jobba i en rolig och spännande arbetsmiljö genom kombinationen av klinisk verksamhet och mode. Optikbranschen befinner sig på en förändringsresa med stort fokus på utveckling och förnyelse.

Sök rollen Senast 1 mars, 2020

Motiveras du av att få andra att växa och utvecklas? Gillar du att hitta kreativa sätt för att utbilda och nå fram till medarbetare? Har du erfarenhet av att jobba med utbildning och utveckling sedan tidigare?

Då kan du vara vår nya Learning & Development Specialist!

Synoptik är idag en av Sveriges största optikerkedjor och vi fortsätter att växa! Vår vision är att bli hela Sveriges folkoptiker och att vara den mest rekommenderade optikerkedjan. Att utveckla våra medarbetare är en stor och viktig del av det vi gör på Synoptik, då det är medarbetarna som avgör om vi lyckas med att nå vår vision och våra mål.

Rollen
Huvudfokus i rollen ligger på att utveckla och ta fram utbildningar, driva utvecklingssatsningar samt koordinera och hålla i utbildningar för alla våra medarbetare och chefer. I rollen får du möjlighet att samarbeta med kollegor i våra systerföretag inom Grand Vision runt om i världen och därför är det viktigt att du kan kommunicera obehindrat på både på svenska och engelska. Du kommer vara en viktig spelare i Synoptiks kontinuerliga kultur- och värderingsarbete, och därför krävs det att du kan identifiera dig med våra grundvärderingar: Vi vinner tillsammans, Vi agerar och Vi brinner för Service.

Du kommer ingå i vårt HR-team som idag består av fem personer och du rapporterar direkt till HR Chef.  

Vem är du?
Du har några års erfarenhet av att arbeta med utveckling och utbildning av medarbetare och ledare. En mycket god digital kompetens och erfarenhet av att bygga och designa e-Learnings sedan tidigare är en förutsättning för att bli lyckosam i denna roll liksom att vara en god pedagog och kommunikatör. Du är en driven och självstartande person, är strukturerad och har förmågan att prioritera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Hur är det att jobba hos oss?
Hos oss på Synoptik får du jobba i en rolig och spännande arbetsmiljö genom kombinationen av klinisk verksamhet och mode. Optikbranschen befinner sig på en förändringsresa med stort fokus på utveckling och förnyelse. På Synoptik har vi ambitionen att ligga i framkant både vad det gäller klinisk utrustning och klinisk kompetens bland våra medarbetare för att kunna ge våra kunder en service i världsklass.

Vår kultur bygger på teamwork där vi tillsammans skapar arbetsglädje och lär av varandra. Vi är alltid intresserade av att hitta nya medarbetare som vill jobba i en utvecklande och spännande miljö och som brinner för service.

Övrig information
Anställningen är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Tjänsten är placerad på Synoptiks servicekontor i nära anslutning till Kista Galleria.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Synoptik med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv, kompetensbaserad och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Esborn på maria.esborn@wise.se Vi tar emot ansökningar via www.wise.se , gärna så snart som möjligt men senast den 2020-03-01. Vi värnar om din integritet och behandlar allas personuppgifter enligt GDPR förordningen (läs mer här), därför kan vi inte ta emot din ansökan via mail hur gärna vi än vill. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 1 mars, 2020

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Maria Esborn

Maria Esborn

Senior rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 1 mars, 2020

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Affärsnära Financial Assistant

Har du erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent eller motsvarande och är intresserad av en affärsnära roll i vilken du har breda kontaktytor i ett globalt nätverk och får erfarenhet av att arbeta med olika delar av en ekonomifunktion kan det vara just dig vi söker.

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Juristassistent till Cirio Advokatbyrå

Är du en administrativ stjärna i början av din karriär som vill jobba i team och utvecklas? Är du även intresserad av att jobba på advokatbyrå med kompetenta kollegor i en inkluderande och härlig arbetsmiljö? Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 21 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Löneadministratör

Du som har några års erfarenhet av lön, trivs med att arbeta i team och vill arbeta på ett stort och spännande bolag – se hit! Vår kund i centrala Göteborg behöver under juni, juli och augusti dig som är en kunnig och social löneadministratör.

Göteborg Sista ansökningsdag: 10 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök