HR Business Partner till Visolit

Stockholm Rekrytering

Vårt motto är ”Every challenge needs a partner”. Detta innebär att, oavsett vilka IT-utmaningar som kunden står inför ska Visolit vara partnern man föredrar. Detta gäller både teknikutveckling, digitalisering och resan till molnet. Vi tror på potentialen i att omfamna och dela kunskap, styrkan i att uppnå gemensamma mål, och möjligheterna som kommer med förändring och utveckling.
Vi förstärker nu upp HR-teamet och letar efter en HR Business Partner med ett positivt mindset, fokus på affären och blick för nya perspektiv!

Sök rollen Senast 4 mars, 2020

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Förtroendearbetstid
 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter

Rollen

Som HR Business Partner på Visolit erbjuds du en bred och verksamhetsnära roll i ett företag under stark tillväxt. HR driver förändring och fokus ligger på digitalisering, medarbetarupplevelse och utveckling av kultur, ledarskap och organisation. Du kommer in i ett spännande skede då vi ska ta oss till nästa nivå. Din roll innebär att du dels kommer vara ansvarig för att utveckla ett antal strategiska HR-områden för hela Visolit dels att stötta och utveckla chefer i deras ledarskap och olika HR-relaterade frågor. Vi ser gärna att du har arbetat med fokus på rekrytering där du har tänkt mycket nytt och drivit förändringsarbete.

Rollen är bred och du kommer fokusera på att arbeta med Visolits chefer i region väst och syd. Här kommer du arbeta bl.a med

 • Rekrytering
 • Digitalisera och utveckla rutiner och policys
 • Stötta organisationen i arbetsrättsliga ärenden
 • Fackliga relationer
 • Arbeta med förvärv
 • Coacha i förändring
 • Rehabilitering och arbetsmiljöarbete
 • Lönesättning, lönerevisioner och performance management
 •  Hantera medarbetarundersökningar och uppföljning

Din profil

Vi ser gärna att du har utbildning inom personalområdet och att du har omkring 5 års arbetslivserfarenhet från en liknande roll där du arbetat brett inom HR.

Som person är du duktig på att samarbeta och kommunicera med både kollegor och chefer. Du bör vara självständig och känna dig bekväm med att ta egna initiativ för att säkerställa en vidareutveckling av HR-området. Du har en god förmåga att analysera och fördjupa dig i frågor där din expertis tillfrågas. Serviceinriktad, noggrann och prestigelös är ord som du känner beskriver dig som person.

Visolit ett företag under tillväxt därför det är viktigt att du trivs i ett företag under snabb förändring och vi ser gärna att du kommer från en matris-organisation.

Du kan både utgå från Stockholm eller Göteborg i denna roll vilket innebär att mycket samarbete kommer ske digitalt men även resor till våra olika kontor förekommer.

Vi erbjuder:

Vi erbjuder ett arbetsklimat med högt engagemang och ansvarstagande och kompetenta kollegor. Hos oss får du vara med och påverka och bidra till bolagets fortsatta utveckling. Du kommer utvecklas i ditt dagliga arbete genom att få ta stort eget ansvar och driva förändringar. Vi erbjuder även ett flexibelt arbete där du har stor frihet att förlägga arbetet var och när det passar dig och verksamheten bäst.

Vilka är Visolit?

Visolit har stor erfarenhet av molntjänster, digitala samarbetsverktyg, infrastruktur och säkerhet, med vilken vi hjälper kunder att utnyttja morgondagens lösningar. 
Vårt motto är ”Every challenge needs a partner”, så oavsett vilken utmaning kunden står inför, ska de veta att Visolit är en partner att lita på. Vi tror på potentialen i att omfamna och dela kunskap, styrkan i att uppnå något gemensamt och möjligheterna som ligger i utveckling och förändring. Därför är våra kärnvärden Embrace knowledge, Achieve together och Empower change.

Vi har ca 1100 anställda på 11 orter i 4 länder och över 2000 kunder i Norden.

Visolit är i stark tillväxt och hos oss har du stora möjligheter för vidareutveckling. För mer information, se www.visolit.se

Ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Du söker tjänsten ansökningslänken på Wise Professionals hemsida. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Johanna Nyqwist på johanna.nyqwist@wise.se eller Paul Sredojevic på Paul.Sredojevic@wise.se.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail pga GRPR.

Sök rollen Senast 4 mars, 2020

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Visolit

Rättarvägen 3, Stockholm

Kontakta mig för mer information

Johanna Nyqwist

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 4 mars, 2020

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Affärsnära Financial Assistant

Har du erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent eller motsvarande och är intresserad av en affärsnära roll i vilken du har breda kontaktytor i ett globalt nätverk och får erfarenhet av att arbeta med olika delar av en ekonomifunktion kan det vara just dig vi söker.

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Juristassistent till Cirio Advokatbyrå

Är du en administrativ stjärna i början av din karriär som vill jobba i team och utvecklas? Är du även intresserad av att jobba på advokatbyrå med kompetenta kollegor i en inkluderande och härlig arbetsmiljö? Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 21 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Löneadministratör

Du som har några års erfarenhet av lön, trivs med att arbeta i team och vill arbeta på ett stort och spännande bolag – se hit! Vår kund i centrala Göteborg behöver under juni, juli och augusti dig som är en kunnig och social löneadministratör.

Göteborg Sista ansökningsdag: 10 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök