Kompetensutvecklare Digitalt Lärande

Stockholm Rekrytering

Lärandet på Systembolaget befinner sig i en mycket spännande transformation! Här kommer du nyfikna, kunniga och engagerade person att vara med och driva detta arbete med att förflytta Systembolagets lärande till en ny nivå.

Sök rollen Senast 8 mars, 2020

Till vårt huvudkontor i Kungsträdgården i centrala Stockholm söker vi nu

Kompetensutvecklare Digitalt Lärande

Om rollenFokus för rollen kommer att vara att vidareutveckla vårt digitala lärande till en ännu mer modern, kreativ och verksamhetsanpassad metodik i syfte att förse Systembolagets medarbetare med adekvat utbildning för att vi ska fortsätta vara omtänksamma, kunniga, inspirerande och leverera imponerande kundmöten. Rollen innebär att du ansvarar för att producera och tillgängliggöra lärande digitalt på ett modernt och användarvänligt sätt. Du arbetar nära verksamheten och leder produktionsprojekt med representanter från olika sakområden och andra kompetensutvecklare.

Om digDu har kompetens inom digital pedagogik samt bidragit till en utveckling av digitalt lärande. Du hanterar produktionsverktyg för e-lärande och metodik såsom exempelvis mikrolärande, blended learning eller interaktivt lärande i olika former.

Du har en positiv inställning till din omgivning och utstrålar omtanke om dig själv och andra. Din förmåga att skapa arbetsglädje värderar vi högt! Detsamma gäller din kommunikativa förmåga och ditt sätt att skapa relationer med andra människor. Utmärkande är din nyfikenhet och engagemang som driver ditt arbete till ständiga förbättringar.

Om oss Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull. Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck?

Systembolaget arbetar för att kontinuerligt minska vår direkta och indirekta hållbarhetspåverkan. Vi är en nyckelspelare i dryckesbranschen och som sådan har vi en viktig roll att spela.

AnsökanI den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på Wise Professionals hemsida.

Har du frågor om processen eller tjänsten, kontakta i så fall ansvarig rekryteringskonsult Maria Esborn på maria.esborn@wise.se Sista datum för ansökan är 2020-03-08. Vi intervjuar löpande så tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Lycka till och varmaste välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 8 mars, 2020

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Maria Esborn

Maria Esborn

Senior rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 8 mars, 2020

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Affärsnära Financial Assistant

Har du erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent eller motsvarande och är intresserad av en affärsnära roll i vilken du har breda kontaktytor i ett globalt nätverk och får erfarenhet av att arbeta med olika delar av en ekonomifunktion kan det vara just dig vi söker.

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Juristassistent till Cirio Advokatbyrå

Är du en administrativ stjärna i början av din karriär som vill jobba i team och utvecklas? Är du även intresserad av att jobba på advokatbyrå med kompetenta kollegor i en inkluderande och härlig arbetsmiljö? Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 21 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Löneadministratör

Du som har några års erfarenhet av lön, trivs med att arbeta i team och vill arbeta på ett stort och spännande bolag – se hit! Vår kund i centrala Göteborg behöver under juni, juli och augusti dig som är en kunnig och social löneadministratör.

Göteborg Sista ansökningsdag: 10 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök