HR-/Löneadministratör – Besikta Bilprovning

Skåne

Rollen innebär ett brett helhetsansvar av lönearbetet inom Besikta Bilprovning, från registrering av ändringar till uppföljning, kontroll och till sist lönekörningen. I ett nära samarbete med HR-koordinatorn och HR-chefen kommer du att arbeta för en stabil månads- och årsprocess av lönen.

Sök rollen Senast 29 februari, 2020

Om rollen

Nu har vi, på Besikta Bilprovning, tagit hem vår lön från outsourcad part och samtidigt uppdaterat vårt system till Flex HRM, vilket betyder att du kommer att arbeta i alla systemets moduler.

I rollen arbetar du huvudsakligen med lönebearbetning och utbetalning av lön. Tjänsten innebär även arbete med rapporter, underhåll av olika filer och avtalstolkning enligt vårt kollektivavtal. Du kommer att ge dagligt stöd till chefer och medarbetare och genomföra utbildningsinsatser inom området vid behov. I arbetsuppgifterna ingår också diverse personaladministrativa uppgifter såsom att skriva olika typer av intyg, lämna uppgifter till myndigheter, pension och försäkringar, hantering av bolagets tjänstebilar mm. Som löneadministratör kommer du, tillsammans med ditt HR-team som du arbetar nära med i de olika processerna, ansvara för diverse personalstatistik.

Tjänsten är placerad vid Besiktas huvudkontor i Malmö och du rapporterar till HR-chefen.

Bakgrund och kvalifikationer

För att lyckas i denna roll tror vi att du har relevant utbildning och minst 1 års erfarenhet från arbete i ett lönesystem på medelstort företag. Vi tror att du har god förståelse för löneprocessen från inläsning och registrering till utbetalning. Det viktigaste är att du är självgående och trygg som person med en prestigelös inställning och vilja att lära dig ett nytt system.

För att trivas i rollen söker vi dig som är strukturerad, noggrann och ordningsam. Du trivs i en administrativ roll och vill stanna i en sådan. Som person ser du detaljer men även lösningar i stället för problem. Du ska som person ha lätt för att ta kontakt med andra, då rollen har många kontaktytor inom organisationen. Besikta har en ung kultur med högt tempo, så vi ser att du trivs med att arbeta effektivt och proaktivt. Vi ser gärna att du som person är smidig i processerna och har en förmåga att tänka nytt och vågar fråga. Du som söker rollen tycker att arbetet med lön är riktigt intressant och sitter på ett driv och intresse för att, tillsammans med ditt team, effektivisera och modernisera processer och rutiner inom löneadministrationen för att kunna ge god service åt vår organisation.

Om Besikta

Med ca 175 besiktningsstationer på drygt 146 orter, och fler på väg att öppna, driver Besikta Bilprovning utvecklingen av förbättrad bilsäkerhet och ett enklare bilägande. Vi erbjuder besiktning av de flesta typer av fordon – hela tiden med utgångspunkten att ge våra kunder en säkrare besiktning genom våra kunniga och kundstödjande tekniker. Vi anpassar och utvecklar kontinuerligt vår verksamhet– alltid med tillgänglighet och säkerhet i fokus. Läs gärna mer på vår hemsida www.besikta.se.

Besikta Bilprovning omsätter ca 600 MSEK och har ca 550 medarbetare. Besikta ägs av Volati, en svensk industrigrupp med fokus på långsiktigt värdeskapande.

Ansökan 

I denna rekrytering samarbetar Besikta med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hägglöf på malin.hagglof@wise.se eller 076 0001864.

För att ta reda på om du är den vi söker innehåller vår rekryteringsprocess både personlighetstester och intervjuer. Urvalet sker löpande och sista ansökningsdagen är 1 mars. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

Wise Professionals är Rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar – på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Sök rollen Senast 29 februari, 2020

Här ligger Besikta Bilprovning AB

Källvattengatan 7, Malmö

Kontakta mig för mer information

Malin Lamby Hägglöf

Malin Lamby Hägglöf

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 29 februari, 2020

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Affärsnära Financial Assistant

Har du erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent eller motsvarande och är intresserad av en affärsnära roll i vilken du har breda kontaktytor i ett globalt nätverk och får erfarenhet av att arbeta med olika delar av en ekonomifunktion kan det vara just dig vi söker.

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Juristassistent till Cirio Advokatbyrå

Är du en administrativ stjärna i början av din karriär som vill jobba i team och utvecklas? Är du även intresserad av att jobba på advokatbyrå med kompetenta kollegor i en inkluderande och härlig arbetsmiljö? Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 21 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Löneadministratör

Du som har några års erfarenhet av lön, trivs med att arbeta i team och vill arbeta på ett stort och spännande bolag – se hit! Vår kund i centrala Göteborg behöver under juni, juli och augusti dig som är en kunnig och social löneadministratör.

Göteborg Sista ansökningsdag: 10 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök