Stockholm

Revenue Controller

Vill du arbeta i en blandad roll där Financial Controlling och redovisning står i fokus? Trivs du med att jobba affärsnära och i nära samarbete med säljorganisationen? Vi hjälper nu en av våra kunder belägna mitt i Stockholm att hitta sin nästa Revenue Controller!

Om tjänsten
Rollen som Revenue Controller hos vår kund inom data- och mjukvarubranschen innebär en blandning av uppgifter inom redovisning och Financial Controlling. Du kommer att ansvarar för hela intäktssidan i bolaget vad gäller både redovisning och övrig ekonomihantering. Processen för ”Order-to-cash” ligger under ditt ansvar och du jobbar därför för att säkerställa en korrekt intäktsredovisning och snabb fakturering. Du kommer bland annat att:

  • Analysera och uppföljning av intäkter
  • Supportera säljavdelningen i säljprocess
  • Fakturahantering
  • Intäktsbokning
  • Säkerställa ordrar
  • Olika typer av månadsrapporter och prognoser
  • Prognosarbete

Vem vi söker
Vi tror att du har jobbat 4-6 år inom redovisning och financial controlling. Du är van att prognosticera och ta fram rapporter på månadsbasis samt att kommunicera dessa till berörda delar av organisationen. Du har en god ekonomisk förståelse och har redovisningsbakgrund. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska både skriftligt och muntligt. Du har även goda kunskaper i Excel.

Om bolaget
Vår kund är en internationell koncern i mjukvaru- och data branschen. De är belägna i centrala Stockholm och har en hybrid arbetsmodell där de jobbar både hemifrån och på kontoret.

Om uppdraget
Detta är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt där inställningen från kunden är att uppdraget övergår till fast anställning. Uppdraget är på heltid och du har möjlighet att jobba från kontoret i centrala Stockholm ett par dagar i veckan.

Ansökan
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Har du frågor om rollen kontakta Jonatan Lundberg via Jonatan.lundberg@Eqonomy.se . För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan.

Varmt välkommen att söka!

Ansök nu!

tjänstepension

Så går det till

Vår process

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb