Kungälv Konsultuppdrag

Redovisningsansvarig till internationellt bolag

Till en av våra kunder, i Kungälv söker vi dig som är senior redovisningsekonom med möjlighet att axla ett nytt uppdrag i oktober. Uppdraget sträcker /../

Till en av våra kunder, i Kungälv söker vi dig som är senior redovisningsekonom med möjlighet att axla ett nytt uppdrag i oktober. Uppdraget sträcker sig minimum sex månader, heltid. För rätt person kan det även bli aktuellt med anställning efter avslutat uppdrag.

Om rollen

Som Redovisningsansvarig kommer du rapporterar direkt till bolagets ekonomichef. Du ansvarar för att redovisningen håller god kvalitet, driver projekt och förbättring inom Ekonomiområdet och ger stöttning och råd till både projektledare och företagsledning samt jobbar med bolaget Shared service center.

 Exempel på arbetsuppgifter är:

•     Ansvar för Bokföring och Skatter

•     Hålla ihop frågor kring löner (lönen sköts hos externbyrå)

•     Månadsrapportering och balansräkningsavstämning

•     Övervaka och stödja ekonomipersonal som arbetar med A/P och A/R

•     Säkra koncerninterna avstämningar

•     Upprättande av årsredovisning och inkomstdeklaration

•     Förbereda och stödja finansiella revisioner

Vem söker vi

För att lyckas i rollen som redovisningsansvarig ser vi att du är utbildad civilekonom eller motsvarande. Du har flera års erfarenhet inom redovisning, vidare ser vi gärna att du har erfarenhet från ett internationellt bolag och trivs i en föränderlig miljö med högt tempo. Du har goda systemkunskaper och Excell kunskaper samt van vid att ha många bollar i luften. Du uttrycker dig väl i tal och skrift både på engelska och känner dig bekväm i att prata engelska dagligdags.

Placering: Kungälv

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Har du frågor om rollen kontakta Lisa Kayser, lisa.kayser@wise.se. För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka!

Förmåner

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb