Malmö

Lön- & HR-administratör till Clariant i Malmö

Ditt Uppdrag

Som Löneadministratör kommer du att arbeta med hela lönekedjan för företagets anställda i Sverige. Du kommer ansvara för administrationen, förberedelserna och efterarbetet för cirka 70 löner och kommer arbeta i team med HR och Finance. I Arbetsuppgifterna ingår också diverse personaladministrativa uppgifter såsom att skriva olika typer av intyg, lämna uppgifter till myndigheter, pension och försäkringar, hantering av bolagets tjänstebilar mm. Tjänsten är på 50% och kan med tiden bli mer än så.

Exempel på arbetsuppgifter/ansvarsområden som ingår i ditt arbete som löneadministratör är:         

  • Supportera chefer och anställda i tidshanteringssystemet FLEX
  • Vara kontakt gentemot supporten och konsulterna i FLEX
  • Ansvara för att löneföretaget har nödvändig dokumentation och information för att kunna göra lön
  • Vara kontakt gentemot löneföretagets konsulter
  • Se över avräkningsrapporter och tillsammans med HR-Chef godkänna avräkningsrapporter.
  • Göra lönekörning i affärssystemet
  • Förse Finance och HR-Chef med rapporter
  • Ansvara för pensioner och sociala kostnader
  • Administrera förmåner

Din Bakgrund

Vi söker dig som har några års erfarenhet av självständigt lönearbete och det är meriterande om du tidigare arbetat med viss HR administration. Du är systemvan och har ett intresse för lönesystem, har du tidigare arbetat i FLEX är det meriterande. Vi söker dig som är bekväm med att arbeta på engelska då kommunikationen är på engelska.

Som person är du serviceinriktad, positiv och engagerad. Du är självgående och har en god förmåga att samarbeta med andra i organisationen. Du är bra på att organisera ditt arbete och är mycket strukturerad och noggrann. Vi ser även att du är flexibel och klarar av att hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt.

Om Clariant

Clariant är ett av världens ledande företag inom specialkemi med huvudkontor i Scweiz. Clariant-koncernen är med sina 22 000 anställda en av världens största producenter av specialkemikalier. I Malmö har man egen produktion samt försäljning av material för infärgning och egenskapsförändring av plast. Clariant Plastics & Coatings i Malmö är en av få enheter inom koncernen som erbjuder produkter riktade mot Medical-området.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

För den här tjänsten samarbetar Clariant med Wise Professionals. Alla frågor gällande uppdraget hänvisas till Patrik Gustavsson, Konsultchef Wise Professionals, på patrik.gustavsson@wise.se.

Tjänsten är ett uppdrag om 50% med möjlighet till mer. På längre sikt finns även möjlighet att bli tillsvidareanställd på Clariant. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Ansök nu!

gig ekonomi

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb