Stockholm

Interim redovisningsekonom, oktober 2022 – sep 2023

För detta uppdrag välkomnar vi dig som har både F-skatt samt dig som önskar ta en anställning som ekonomikonsult hos oss. Vi söker dig som är redovisningsekonom och som är intresserad av att axla ett nytt uppdrag med start den 17 oktober tom september 2023.

En av våra kunder, med kontor i centrala Stockholm har en kollega i redovisningsteamet som ska gå på föräldraledighet. Vi önskar därför komma i kontakt med dig som är redovisningsekonom och som är intresserad av att axla ett nytt uppdrag med start den 17 oktober tom september 2023.

Vår uppdragsgivare tillämpar ett flexibelt arbetssätt där man kommer arbeta såväl från hemmakontoret som på plats. Tjänsten är på heltid, med möjlighet till flexibla tider.

Arbetsuppgifter:

  • Löpande bokföring/redovisning, månadsbokslut, underlag/verifikationer
  • Avstämning, granskning/kontroll i reskontrasystem
  • Avstämningar och utredningar generellt
  • Koncernrapportering (en mindre del)
  • Fakturering
  • Kontering fakturor
  • Ett fåtal interna rapporter
  • Effektivisering/Processoptimering
  • Ad hoc redovisningsfrågor, samt vissa uppgifter på årsbasis (revision, årsbokslut)

För detta uppdrag välkomnar vi dig som har både F-skatt samt dig som önskar ta en anställning som ekonomikonsult hos oss. Du har troligtvis några års erfarenhet från bokslutsprocesser, avstämningar och utredning av diffar. Som person ser vi gärna att du är noggrann, ansvarstagande, strukturerad och lösningsorienterad.

Hoppas att vi väckt ditt intresse och att du nu känner dig intresserad av att visa intresse för tjänsten. Du får gärna ringa mig Iren Sayar om du har några frågor om tjänsten, jag nås på tfn 073-521 65 53.

Sök idag!

För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan.

Varmt välkommen att söka!

Ansök nu!

tjänstepension

Så går det till

Vår process

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb