Cookie-inställningar Vår webbplats använder cookies för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att din användarupplevelse ska bli ännu bättre. Du kan läsa mer om dem samt konfigurera dina inställningar
Skip to content

Ekonomikonsult till ett av världens främsta kunskapsföretag

Stockholm
Vill du vara del av en scale-up inom ett av världens ledande konsultbolag? Just nu hjälper vi ett av de största kunskapsföretagen att rekrytera sin nästa ekonomikonsult. Du kommer att jobba i roller som t.ex. Business Controller, Financial Controller och projektstöd inom ekonomi. Bolaget jobbar med ledande aktörer inom de flesta branscher och möjligheterna att utvecklas är enorma.

Om rollen
Som ekonomikonsult hos vår kund ges du möjligheten att prova på flera spännande roller inom olika typer av branscher. Du kommer att jobba med ledande bolag inom sin sfär och omges av väldigt kompetenta kollegor. Har du höga ambitioner och vill bli en del av en utmanande och inspirerande arbetsplats samtidigt som du har riktigt roligt på vägen kommer du att passa in här.

Som konsult är du själv med och påverkar din utveckling och vilken riktning du tar. Du kan komma att jobba i uppdrag både i interim och projektform, antingen som projektledare eller projektstöd. Dina uppdrag kan vara exempelvis:

  • Financial Controller
  • Business Controller
  • Finance Manager
  • Group Financial Controller
  • Group Business Controller
  • Ekonomichef
  • Projektekonom
  • Projektledare

Eftersom inget uppdrag är det andra likt ställs det höga krav på din förmåga att föra dig väl i olika sociala sammanhang. Du kommer att arbeta mot såväl ekonomichefer som redovisningsekonomer, controllers och finansiella funktioner. Förbered dig på ett högt tempo där dina insatser lönar sig, du bestämmer själv hur långt du vill nå.

Om dig
Vi söker dig som har en universitetsexamen inom ekonomi, med fördel en masterexamen. Då vi har flera öppningar söker vi dig med ca 3–5 års erfarenhet från en kvalificerad controller/redovisningstjänst eller liknande. Du har höga ambitioner för din egen utveckling, gedigna kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel. Du talar och skriver svenska och engelska på en professionell nivå, vissa uppdrag är av internationell karaktär där kommunikationen sker på affärsmässig engelska.

För att passa i rollen som konsult är du professionell, positiv, social och engagerad. Du har en hög drivkraft både vad gäller att utveckla kundernas verksamhet och dig själv. Eftersom en stor del av arbetet handlar om detaljer och struktur är du mycket noggrann, effektiv och kvalitetsmedveten.

Om tjänsten
Vår kund lägger stort fokus på dig som individ där din utveckling är i fokus. Som medarbetare på detta bolag får du möjlighet att arbeta i en föränderlig miljö där du är med och bidrar till innovativa lösningar för att bistå deras kunder. Avdelningen är relativt ny inom bolaget och du får alla fördelar det innebär att vara med och bygga bolag, samtidigt som du har ett av världens största kunskapshus i ryggen.

Du jobbar i en flexibel arbetsmiljö vilket innebär en friare rörlighet och möjlighet att jobba såväl från kontoret som ute hos kund eller från hemmet. Du kommer att bli tilldelad en personlig Performance Manager som blir din egen karriärcoach. Tillsammans lägger ni upp din individuella utvecklingsplan. Medarbetarnas karriär ska präglas av tydlighet och möjlighet för individen att påverka, vilket de tillgodoser genom sin karriärtrappa.

Tjänsten är en fast anställning hos vår kund med tillsättning så snart som möjligt. Provanställning kan tillämpas. Placeringsort är Stockholm och kontoret är beläget centralt.

Ansökan
Du ansöker nedan med ditt CV eller LinkedIn-profil. Då vi arbetar med löpande urval, ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor eller funderingar om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jonatan Lundberg via jonatan.lundberg@eqonomy.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Liknande jobb