Stockholm

Chef Fordonsunderhåll till Nobina, Södertörn

Nobina ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter. Nobina är Nordens största inom kollektivtrafik med buss.

Attraheras du av nya utmaningar i en chefsroll på en spännande teknisk arbetsplats i ständig utveckling och förbättring? Som chef för fordonsunderhåll styr och leder du din organisation så att våra 300 bussar alltid är trafiksäkra och väl underhållna. Har du flerårig erfarenhet av att leda en större organisation i en liknande verksamhet? Trivs du med ett ekonomiskt ansvar, personalansvar och att föra processer framåt?

Tjänsten är placerad på någon av Nobinas depåer på Södertörn i Stockholm som är Nobinas största trafikområde.

Följ länken nobina.se och läs mer.

Rollen 
I rollen som chef ansvarar du för fordonsunderhållet och klargöring på fyra depåer Handen, Tyresö, Jordbro och Ösmo som alla ingår i Södertörns trafikområde. Med totalansvar för att hela och rena fordon alltid är optimerade och förberedda för att bidra till Nobinas framgång. Till dig rapporterar bl a fyra verkstadschefer, och totalt ca 100 personer. Du rapporterar till trafikchefen för Södertörns trafikområde.

  • Huvudsakliga arbetsuppgifter:
    Ansvara för styrning och ledning av det förebyggande och avhjälpande fordonsunderhållet inom trafikområdet samt fordonsvården med tillhörande klargörningsprocess.
  • Säkerställa rätt organisation och kompetens
  • Löpande styrning och ledning av underhållsverksamheten så att rätt underhållsarbete görs i rätt tid och på rätt sätt.
  • Ekonomiskt budgetansvar för underhåll och fordonsvård.
  • Driva och utveckla verksamheten mot uppsatta mål med ett verksamhetsnära och genuint ledarskap
  • Arbetsmiljöansvar och Miljöansvar för verksamheten inom verkstäderna och fordonsvårdshallar.
  • Säkerställa efterlevnad av Nobinas processer, metoder, policies och instruktioner gällande underhåll och fordonsvård
  •  Medlem i trafikområdets ledningsgrupp och bidrar till bolagets utveckling

Om Nobina
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik med buss. Vår kompetens inom prospektering av anbudsmöjligheter, anbudsarbete och aktiv förvaltning av offentliga trafikkontrakt i kombination med långsiktig kvalitet i leverans gör oss till branschledare i termer av lönsamhet, utveckling samt initiativ för en sundare bransch. 

Nobina gör resandet enklare och vänligare för över en miljon människor dagligen. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. De övergripande finansiella målen för vår verksamhet är att generera en stabil och lönsam tillväxt. Nobina eftersträvar mångfald i sitt arbete att lyckas ännu bättre.

Trolig bakgrund för att trivas och utvecklas hos oss
Vi tror att du har erfarenhet av en liknande cheftjänst i en teknisk miljö. Har en högskoleutbildning inom relevant område eller har skaffat dig motsvarande kompetens på annat sätt. Du har erfarenhet och god kunskap av ekonomiskt arbete, budgetansvar och van att rapportera och presentera för ledningen.

Om dig
Det är viktigt att du delar Nobinas värderingar och är tydlig, öppen, tillgänglig och ständigt förbättringsbenägen. Utöver svenska så är du bra på engelska och behärskar det såväl muntligt som skriftligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Fackliga representanter.
Sveriges Ingenjörer: Åsa Löwner, 08-41065368

Unionen: Lars Alm, 070-7403254

Kommunal: John Nilsson, 072-9670036

AnsökanI den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jan Rosing på jan.rosing@wise.se eller 076-620 29 52. Vi ser fram emot din ansökan snarast via www.wise.se dock senast den 8 juni 2020. Urval påbörjas omgående då tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdatum. På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail.

Ansök nu!

Så går det till

Vår process

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb