Solna

HR Partner till Byggmax

Vår önskan är att hemmasnickare i hela landet ska kunna förverkliga de byggprojekt de drömmer om. Vi vill att alla ska ha möjlighet att leva och bo som de vill, oavsett om de vill förbättra sina hemmiljöer inomhus, utomhus eller i trädgården. Vill du vara med och sträva efter att se till att dessa hemmasnickare får både råd och möjlighet till det?
Till vårt servicekontor i Solna söker vi dig – utvecklingsinriktade, engagerande och drivande HR Partner!

Din nya vardag?Som HR Partner kommer du att ingå i vårt HR- och Löneteam där arbetet präglas av ansvar, positiv attityd, respekt, engagemang, glädje och att vi alltid ger 100 %. Du fungerar som ett stöd för våra medarbetare och ledare inom hela HR processen, men där ditt största fokus kommer att vara arbetsrättslig rådgivning, fackliga förhandlingar och rekrytering. Du kommer även att få hålla i utbildningar inom HR relaterade frågor, driva och följa upp vår medarbetarundersökning, samt vara med i olika utvecklande HR projekt. Hos oss har vi en miljö med stor förändringstakt, som andas prestigelöshet med högt i tak, där vi alltid har nära till skratt.

Din huvudsakliga arbetsplats kommer att vara på vårt huvudkontor i Solna, men resor förekommer till viss del i tjänsten.

Om dig
Vi erbjuder en fantastisk arbetsplats för dig nyfikna, öppna, professionella person med ett genuint intresse för HR! För att lyckas i denna roll behöver du ha flera års erfarenhet från en bred HR-roll, gärna i större företag och är van vid hög förändringstakt där du tar stort eget ansvar. Du är trygg inom arbetsrätt och van vid fackliga förhandlingar och självklart är det en fördel om du har erfarenhet från detaljhandeln. I grunden har du en akademisk utbildning inom HR eller annan relevant utbildning inom området. Dina utmärkande personliga egenskaper är att du är positiv, engagerad och har förmågan att arbeta strukturerat och effektivt. Som HR Partner hos oss är du konsultativ och trygg i dig själv. Du gillar att ta ansvar och att arbeta proaktivt.

Om Byggmax
Byggmax Group är en koncern som utöver Byggmax består av Skånska Byggvaror och Buildor. Idag finns totalt över 150 fysiska butiker och en exploderande e-handel. Ända från starten 1993 har Byggmax affärsidé varit att vara det bästa och billigaste alternativet när hobbysnickare och proffs ska köpa byggmaterial av bra kvalitet. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. Är du nyfiken på att veta mer? Välkommen att ta reda på mer om Byggmax HÄR

Visst låter det spännande? Snickra ihop din ansökan och läs detta;
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Esborn på maria.esborn@wise.se Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2020-08-09 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Ansök nu!

tjänstepension

Så går det till

Vår process

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb