Stockholm Konsultuppdrag

Junior HR-administratör till bank, 2 dagar i veckan

Är du student och söker en spännande och utvecklande HR-roll under studierna? Varmt välkommen att söka denna roliga roll som HR-administratör!

Till vår välkända kund, verksam inom bank och finansbranschen, söker vi nu en junior HR-administratör på deltid! Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på 12 månader och med start i slutet av augusti/början på september. Kunden har sitt kontor i Solna, Stockholm.

Ditt uppdrag
I rollen som HR-administratör kommer du att få arbeta som lokal support till chefer och medarbetar samt administrera i systemet Workday. Du kommer att tillhöra ett kompetent och trevligt gäng på HR och du rapporterar till HR-chef för Sverige.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Skriva anställningsintyg och förbereda anställningsavtal
 • Ta ut rapporter från Workday
 • Skicka underlag samt översikt på ändringsfiler till lönekontoret
 • Sortera, arkivera, scanna diverse dokument som ska lagras
 • Ansvara för lagret av onboarding-material
 • Administrerar i rekryteringssystemet Jobylon samt publicera annonser
 • Ansvara för HR-mailen där du svara på frågor eller vidarebefordrar komplicerade frågor till teamet
 • Medverka i HR-kommunikation med teamet samt mot organisationen

Din bakgrund
Vi söker dig som studerar en akademisk utbildning inom HR och vill jobba deltid under studierna. I rollen som HR-administratör kommer du att ha fler kontaktytor i bolaget och vi ser därför att det är viktigt att du är tydlig och kommunikativ, både i tal och skrift. Du har integritet då du har hand om känslig information om verksamheten och medarbetare. Du är noggrann, kan strukturera upp ditt eget arbete och har ett proaktivt förhållningssätt. Vi ser gärna att du kan ta egna initiativ, har en förmåga att se lösningar och en vilja att effektivisera administrativa rutiner. Som person är du social och driven.Har du tidigare arbetat i Workday eller i ngt annat stort HR-system är det meriterande.

När du blir en av oss
Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär. Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Martina Kolga (martina.kolga@wise.se ) och konsultchef Åsa Wallergård Fröblom (asa.wallergard.froblom@wise.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb