Cookie-inställningar Vår webbplats använder cookies för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att din användarupplevelse ska bli ännu bättre. Du kan läsa mer om dem samt konfigurera dina inställningar
Skip to content

Redovisningsekonom till ledande säkerhetsbolag

Stockholm
Ansök senast 31 May 2023
Vi nu för vår kunds räkning en redovisningsekonom som vill axla ett uppdrag till ett av Nordens marknadsledare inom säkerhetsteknik - start omgående. Låter det intressant för dig? Läs vidare!

Eqonomy söker nu för kunds räkning efter en redovisningsekonom för ett interimsuppdrag på minst 6 månader med möjlighet till förlängning – start i mars/april.

Vår kund är marknadsledare inom säkerhetsteknik och arbetar med några av de mest spännande kunderna i branschen. Placering för uppdraget på Kungsholmen, Stockholm city och det finns även möjlighet till hybridarbete. För denna tjänst finns stora möjligheter att vidareutvecklas inom bolaget och även möjlighet till överrekrytering hos kund.

Om rollen:

I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta brett och en stor del av arbetsuppgifterna består av löpande redovisning, utföra bokföringsorder, avstämningar, reserveringar och bokslutsarbete.
Rollen i sig kommer innebära mycket hantering av datamängder och det är därför bra om du är en person som tidigare har arbetat i större bolag.

I dagsläget är redovisningen outsourcad i ett annat bolag i Indien och ditt främsta ansvarsområde är att hämta hem processen, sätta strukturer och interna processer för att arbeta från huvudkontoret.

Om dig:

För att lyckas i rollen ser vi att du har arbetat med redovisning i några år. Du har förmodligen en ekonomisk utbildning i grunden. Du har mycket goda kunskaper i Excel och meriterande om du har suttit med affärssystemet Agresso.

Som person är du noggrann, initiativtagande och lösningsorienterad med hög integritet. Du gillar en social och internationell miljö där du får agera serviceinriktat varje dag!

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Har du frågor om rollen kontakta Matilda Zimdahl, matilda.zimdahl@eqonomy.se . För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal

Liknande jobb