Skip to content

Projektkoordinator till Yamaha Motor Scandinavia

Stockholm
Ansök senast 27 May 2024
Vill du vara en del av Yamahas framåtlutade marknadsteam i Skandinavien? Ser du dig själv som en serviceinriktad, driven och kommunikativ koordinator som trivs med att arbeta med utbildning i olika former? Då kan du vara den vi letar efter!

Detta är ett konsultuppdrag på heltid hos Yamaha Motor Scandinavia via Wise Professionals med start i mitten av augusti fram till sommaren 2025 – med goda utsikter att bli förlängt.

Om rollen

Som Projektkoordinator hos Yamaha Motor Scandinavia AB kommer ditt uppdrag bli att koordinera och leverera utbildningsinsatser, on-boardingaktiviteter och löpande support till användare i Salesforce i Sverige, Norge och Danmark. Du kommer att vara en viktig del av ett framgångsrikt marknadsteam som strävar efter att leverera högkvalitativ utbildning och support till våra återförsäljare över hela Skandinavien och arbetar tätt tillsammans med en projektledare inom teamet.

Hos Yamaha tillämpas hybridarbetsplats vilket innebär att du arbetar några dagar i veckan från Yamahas fina kontor i Sickla och några dagar hemifrån/remote beroende på dina egna önskemål. Tjänsten innefattar uppskattningsvis ett par resor i kvartalet till huvudkontoret i Amsterdam eller för att träffa kollegor och användare i Sverige, Danmark och Norge.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter:

  • Utbilda återförsäljarnätverket i CRM-verktyget Salesforce både digitalt och via besök hos användarna
  • Skapa och utveckla utbildningsmaterial för att bibehålla och utöka kunskapsnivån
  • Driva, planera och genomföra utbildningar både fysiskt och digitalt
  • Ge rådgivning och support till användare för optimalt utnyttjande av plattformen

Personliga egenskaper

För att lyckas och trivas i rollen behöver du vara en social person med en naturlig förmåga att kommunicera och skapa goda relationer. Du trivs i möten med andra människor och bidrar med rådgivning inom ditt expertisområde tillsammans med Projektledaren för att öka effektivitet och kvalitet och vi tror du har en drivkraft att ständigt utveckla dig själv och andra i din roll utifrån verksamhetens behov.

Du gillar, och sätter särskilt stor vikt vid, att självständigt driva projekt från start till mål och tar gärna initiativ till nya idéer och lösningar. Att arbeta i en öppen och dynamisk miljö är något som du trivs med. Ditt tekniska intresse är starkt, även om du inte nödvändigtvis är en specialist på området.

Vi tror du ser en styrka i att arbeta med kollegor över hela världen och har god förmåga att utrycka dig i tal och skift på såväl svenska som engelska, meriterande med norska eller danska.

Kvalifikationer

  • 3- 5 års arbetslivserfarenhet, gärna med tidigare erfarenhet inom tex kundsupport eller användarupplevelse
  • Erfarenhet av en rådgivande roll
  • God vana av Salesforce och MS Office-paketet
  • Är en van användare av MS Teams

Vad Yamaha erbjuder

Hos Yamaha Motor Scandinavia i Stockholm möts du av ett öppet kontor med en positiv laganda, mycket värme och en familjär stämning. Här omges du av en blandning av nyanställda och erfarna kollegor på bolaget. Uppdraget innefattar frihet under ansvar med regelbundna avstämningar med Projektledare och Marknadschef.

  • En spännande möjlighet att vara en del av ett ledande företag inom motorsport och motorprodukter
  • Möjlighet att utvecklas och växa i en dynamisk och internationell arbetsmiljö

Yamaha Motor Scandinavia AB är en del av den globala ledaren inom motorsport och tillverkning av motorcyklar, båtar och andra motorprodukter. Vi strävar efter att leverera högkvalitativa produkter och enastående kundservice till våra återförsäljare och kunder över hela Skandinavien.

Ansökan

Låter det här uppdraget som något för dig?

Skicka då in ditt CV via ansökningsknappen nedan. Vi tar tyvärr inte emot någon ansökan via mail. Önskar du mer information eller har frågor om uppdraget, kontakta ansvarig Konsultchef Sandra Sculac på ss@kimm.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Förtroendearbetstid, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal

Liknande jobb