Stockholm Rekrytering

Servicetekniker värmeteknik till Zander & Ingeström

Zander & Ingeström

Nu söker vi duktiga, intresserade tekniker med rätt inställning till Zander & Ingeström, ett av de ledande företagen inom pump- och värmeteknik.

Sedan 2018 är man en del av Christian Berner Tech Trade koncernen som är noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap.

Klicka på www.zeta.se så finns all information om företaget och deras produkter.

Z&I strävar efter att vara kundernas bästa alternativ vid val av produkter och lösningar genom att erbjuda kvalificerad rådgivning med hög teknisk kompetens. Den egna utvecklingen, kunskap, mångårig erfarenhet och val av produkter ger trygghet.

Affärsområde värmeteknik tillverkar elpannor för både låg- och högspänning som levereras över hela världen.

Nu satsar Z&I på att positionera sig och utveckla sig mer inom eftermarknad och service. Där ser man en stor potential att växa och söker därför tekniker som vill vara med och göra skillnad.

Rollen

Som servicetekniker på värmeteknik utför du montage vid nyinstallation samt förebyggande och avhjälpande underhåll på elpannor och olika typer av pumpar hos kunderna runt om i världen och i nya serviceverkstaden i norra Stockholm. Placeringsort är Stockholm och resor både inom och utanför Sverige ingår i tjänsten. Du rapporterar till servicechefen.

Vad vi tänker om dig

För att lyckas i rollen tror vi att du har någon form av teknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande och har flera års erfarenhet av industriellt service- och underhållsarbete. Alternativt kan du också vara i ett tidigt skede i din tekniska karriär. I så fall har du ett genuint intresse för teknik och har lätt för att sätta dig in i nya tekniska utmaningar inom både värme- och pumpbranschen. Det kan vara hos en branschkollega, serviceföretag eller i en relevant kundmiljö.

Utöver din kompetens inom tekniken så är din personlighet och drivkraft viktig. Rätt attityd och att du ser dig själv som ”en viktig kugge” i teamet där du gör skillnad!

Du är en självgående och social person som trivs med att vara ett av våra ansikten utåt. Du är också affärsinriktad och tycker om att resa i jobbet. Tillsammans med kollegorna vill du utveckla vår serviceverksamhet och aktivt bidra med idéer och lösningar på såväl tekniska som administrativa och affärsmässiga frågor inom området service. Kunskap inom el och reglerteknik är meriterande och du måste tala och skriva svenska och engelska för att hantera kontakter med kunder och leverantörer.

Körkort klass B eller högre är ett krav. Tjänstebil ingår i tjänsten.

Om Zander & Ingeström

Zander & Ingeström är en ledande partner inom pump- och värmeteknik som erbjuder rådgivning, produkter och lösningar, service och reservdelar. Tillsammans med kunderna förbättrar man industriella processer globalt. Pumparna ger säkra läkemedel, goda köttbullar, rent vatten och jämn asfalt på vägarna. Pannorna förser industrier med värme och energi.

AnsökanI den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jan Rosing på jan.rosing@wise.se eller 076-620 29 52. Vi ser fram emot din ansökan snarast via www.wise.se dock senast den 30 september 2020. Urval sker löpande så tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdatum. På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail.

Förmåner

  • Friskvård
  • Förmånsbil
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb