Stockholm Rekrytering

Lönespecialist till Sweco

Psst… söker du en lönegrupp med proffsiga, humoristiska kollegor med mycket värme och nära till skratt? Vill du också vara del av en internationell organisation som planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer? Se hit!

Rollen
Som lönespecialist på Sweco ingår du i ett team bestående av tio medarbetare med hög professionalism och massor av värme! Vi är mitt inne i en förändringsresa i syfte att effektivisera och arbeta mer processinriktat i lönefunktionens alla led. Det pågår också ett kontinuerligt arbete med att utveckla de tjänster som löneavdelningen kan erbjuda verksamheten, för att kunna erbjuda mer och mer kvalificerade tjänster som kan lyfta och stödja kärnverksamheten. Som lönespecialist agerar du konsultativ gentemot organisationen i lönefrågor och du bidrar till att utveckla och kvalitetssäkra arbetssätt och rutiner.

Exempel på arbetsuppgifter:

·        Lönebearbetning i HRM Software

·        Tolkning av kollektivavtal och arbetsrättsliga lagar

·        Hantering av semesterskuld

·        Rapportering och kontaktperson gentemot myndigheter

·        Avstämningar mot ekonomiavdelningen avseende ex. skatt, arbetsgivaravgifter m.m.

Beroende på din expertis och intresse ser vi gärna att du får ett specialistområde inom löneområdet.

Om dig
Du har arbetat några år som löneadministratör eller lönespecialist med alla delar av löneprocessen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i stora flöden på stora bolag och i Shared Serviceorganisationer.

Du trivs med att arbeta i en miljö där det händer mycket och tycker det är roligt att få vara med och sätta upp strukturer och rutiner.

Top notch Service är ditt signum liksom ett gott självledarskap! Integritet, vilja till eget ansvar samt förståelse för sekretess vet vi att du besitter. Du har humor och tycker om att arbeta tillsammans med kollegor.

Om Sweco
Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan de erbjuda sina kunder rätt kompetens för varje sammanhang. De genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16 miljarder SEK (proforma 2015). Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Varmt välkommen hit!

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se där du direkt får svara på några korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vill du veta mer om vårt tillvägagångssätt, läs mer här – https://www.wise.se/fordjupningar/kompetensbaserad-rekrytering/

Har du frågor om processen eller rollen? Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Esborn på maria.esborn@wise.se. Skicka in din ansöknan senast den 2020-09-27. Vi intervjuar löpande så rollen kan tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Lycka till och varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb